2777
2789

توی کارت ورودتون نوشته شده که چپ دستید؟؟

چرا برای من نزده؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنتا کار که به چپ دستا کمک میکنه میشه بگی پسر عموم چپ دسته بزور با قاشوق غذاشو میخوره چیزای دیگه هم ...

😐😐😐

مشکل احتمالا از آناتومی بدنشه وگرنه نباید توی انجام کاراش مشکل داشته باشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چنتا کار که به چپ دستا کمک میکنه میشه بگی پسر عموم چپ دسته بزور با قاشوق غذاشو میخوره چیزای دیگه هم ...

یعنی چی منم چپ دستم،مثل راست دست‌ها کارامونو میکنیم چرا باید تو غذا خوردن مشکل داشته باشه؟یعنی سعی می‌کنه با دست راست غذا بخوره؟

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

سلام

من ریاضی شش تا درست زدم یک غلط علوم یازده تا درست

فارسی هشت یا نه تا درست سه تا غلط عربی مطالعات قران صد هدیه ها و زبان یکی فقط نزده نود درصد معدل پایانی19/86 قبول میشم به نظرتون؟

تجربی بندرعباس ظرفیت شصت تابعضیا میگن فارسی ریاضی پایین زدی قبول نمیشی گند زدی 

سلام من ریاضی شش تا درست زدم یک غلط علوم یازده تا درست فارسی هشت یا نه تا درست سه تا غلط عرب ...

این درسا مال کدوم رشتس؟

خب باید چیکار کنیم واسش؟ سنش کمه فکر کنم8 سالشه 

من متوجه مشکلتون نشدم

میگید چون دست چپه نمیتونه با دستاش کاراشو بکنه؟ 

یعنی چی منم چپ دستم،مثل راست دست‌ها کارامونو میکنیم چرا باید تو غذا خوردن مشکل داشته باشه؟یعنی سعی م ...

نه کلا چپ دسته ولی خیلی افتضاح با قاشوق غذا میخوره یعنی خودشو می‌کشه که بتونه غذا بخوره حالا ساندویچ و اینا اوکیه نوشتنش زیاد خوب نیست فکز نمیکنم از عمد باشه بچس

من شریف افتاده بودم خیلی خفن بود کلا میز بود همه جا 

من صنعتی اصفهانم😁گفتن کتابخونه هست نمیدونم حالا سیستمش چطوریه 

من متوجه مشکلتون نشدم میگید چون دست چپه نمیتونه با دستاش کاراشو بکنه؟ 

میتونه کاراشو انجام بده ولی نوشتن و غذا خوردنش خوب نیست خودم با دست چپ غذا خوردم شد ولی اون با راست که نمیتونه با چپ هم تعریف نداره خواهرم چپ دسته راحت کار میکنه با دستاش ولی این نمیدونم چشه

نه کلا چپ دسته ولی خیلی افتضاح با قاشوق غذا میخوره یعنی خودشو می‌کشه که بتونه غذا بخوره حالا ساندویچ ...

مهارت دست ورزیش پایینه و الا ربطی به چپ دست بودنش نداره

از این خمیر بازیا یا گل بهش بدید بازی کنه شکل درست کنه یا براش روی کاغذ شکل بکشید و قیچی بدید بهش تا دورشو برش بده 

با دست توپ بازی انجام بده مثل والیبال یا پرتاب توپ به سبد