2777
2789

عفونت ادرای یاسنگ کلیه مثانه برودکتر

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت ادراری داری

برو آزمایش ادرار و سونو بده

احتمال زیاد عفونت یا دفع سنگخ

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ممکنه سنگ کلیه باشه ، ممکنه عفونت ادراری باشه ، ممکنه سنگ مثانه باشه

اینا محتمل ترین ها هستن

گوگل رو ول کن هرچی سرچ کنی تهش یه سرطان میچسبونه بهت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من اینطور بودم سنگ کلیه داشتم برو دکتر سونو بنویسه احتمال قوی سنگه بعدا دردش زیاد میشه، گوگل به سرما ...

برای شمام خون بود کل ادرارتون یا کم بود برای من کلش خونه 

برای شمام خون بود کل ادرارتون یا کم بود برای من کلش خونه 

برای منم کلا خون بود ترسیدم اما بعد معلوم شد سنگ داشتم از ترسم پیگیر نشدم بعد سنگ یه تکون محکم خورد دو تا مورفین زدن، اصلا نترس برو دکتر زودتر دارو میدن