2777
2789

من چن روزه ک زایمان‌کردم یه چیزایه زرد میفته رو نوارم قبل از اینکه این تیک های زرد بیفتن نمیتونستم راه برم یا بشینم ودی از وقتی شروع کردن افتادن قشنگ راه میرم میشینم حتی درد دیگ ندارم کسی میدونه چین؟ تازه خودپو با اینکه دیدم یکم از سمت راستم ک بخیه هاش جذبیه بازه یکم گوشت بازه خیلی مراقب خودم بودم غیر ممکنه بخیه پاره شده باشه😭😭💔

شاید بخیه ها بعد از جذب خودشون میفتن فکر نمیکنم مشکلی باشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶_۷روز گذشته از زایمانت؟نخای بخیه س

ی سوراخ هس ن؟؟منم فک‌میکردم پاره شده بخیه،ولی بعد۴۰روز جوش خورد خودش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

نخ بخیه نیستن ؟؟؟عفونت چی ؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

اولا مبارکه قدنش پر از خیر و برکت باشه براتون❤️

تجربه مشابه شمارو ندارم عزیزم

من لخته های بزرگ داشتم همه و دکتر گفتن عادیه ولی اگه طولانی شد باز باید میرفتم دکتر که خوشبختانه رفع شد

به نظرم برای اینکه شک به دلت نباشه و هی فکرت درگیرش نشه برو دکتر ببینه

اگه بخیه باز شده باشه زمان طلایی بخیه زدن دوباره رو از دست ندی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
برا اون زردی که نمیدونم برای اون گوشت اضافه اصلاااااااااااااااا نگران نباش من داشتم دق میکردم ولی م ...

منظورمو‌نگرفتین‌ میگم‌اون جایی ک بخیه جذبی خوردم یکمش بازه عادیه؟یا نه😭اصلا بخیه جذبی ممکنه پاره بشه

۶_۷روز گذشته از زایمانت؟نخای بخیه س ی سوراخ هس ن؟؟منم فک‌میکردم پاره شده بخیه،ولی بعد۴۰روز جوش خ ...

هس تو سوراخ دیدمشون دارن خشک میشن ولی سمت رانم میگم یکم گوشت بازه

عه راست میگیا  همیشه همینو میگن  یادم باشه دفعه بعد توتاپیکای دعوای سز و طبیعی بگمش  ...

😂

ولی خداییش کاملا بستگی به بدن هرکسی داره من طبیعی زاییدم با سه تا بخیه ، همون روز هم بچه م بستری شد همراهش بود تا یک هفته راحت بودم

ولی همونجا مادرهای سزارینی هم بودن که خیلی راحت بودن و به کارای بچشون میرسیدن

وای یکی طبیعی بود داغون بود طفلک

یه سزارینی هم نتونست نگهداری کنه از نوزادش رفت خونه و خواهرشوهرش همراه نوزاد موند

خلاصه همه مدل دیدم 😄

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
هس تو سوراخ دیدمشون دارن خشک میشن ولی سمت رانم میگم یکم گوشت بازه

من فک‌میکنم اونا نخای بخیه س_زرد و‌کرم رنگ هستن_بعضیاشونم گره داره دقت کنی(تو پوشک یا تو توالت میوفتن)اون حفره رو منم داشتم و‌خیلی ترسیدم ولی خب صبر کردم تا ۴۰روز بعد دیدم دیگ نیس

اگ خیلی نگرانی برو دکتر زنان تا خیالت راحت شه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

کلا دکتر ببینه ضرر نمیکنی 

برا خودم نگاه نکردم ولی بازم اگه باز باشه به مرور خوب میشه  

پماد اینا نمی‌زنی یا اون زردا ممکنه از اضافات داخل بدنت باشه دکتر به من گفت فقط با آب بشور و با سشوار هر بار خشک کن  همین کار کردم و روز یازدهم یا نهم میرفتم دکتر