از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چندین ماه عاشق یکی بودم. حالا که بهش رسیدم فهمیدم اصلا اصلا آدم مناسب و خاصی نیست. دارم ب فکر اون ۸ ماه که تلف شد دیوونه میشم...
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
چندین ماه حضوری همو میدیدیم که ازش خوشم اومد و شمارشو پیدا کردم، پیام دادمش چون میدونستم اونم خوشش میاد ازم(قبلاً گفته بود) بعدش اون بهم پیشنهاد داد که قبول کردم...حالا متوجه یسری رفتارا ازش شدم که خیلی عجیبه برام.