2777
2789
عنوان

لیزر

100 بازدید | 12 پست

مگ نمیگن با اولین بار رفتن لیزر حداقل ۲۰درصد جواب میگیرنپس چرا من الان عین قبل موهام در میاد ؟ده درصد هم جواب نگرفتم .اولین بار رفتم قضیه چیه ناموسا یکی بگه .اون دکتره گفت بعد ۱هفته مو ریزش میکنه ..چرا باید مو ریزش کنه؟؟نباید حدااقل یکی در میون در بیاد توروخدا یکی منو ا این سر در گمی نجات بده.موهامم ضخیمه و پر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دستگاهی که میری ربط داره من الکس دکا میرم اولین جلسه تاثیرشو دیدم بعد دوهفته با دست راحت خودم میکندم موهارو😁الان خیلی کم شدن یه جا درومده یجا نه جلسه اولمه هنو 21میشه جلسه دومم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من ک چن ساله دارم میرم نتیجه نگرفتم فقط کم‌تر شده همین

پس چرا ادامه میدی اگ جواب نگرفتی چون میگن بعد ۸ماه کاملا برطرف میشه بعد اون باید هر ۶ماه شارژ کنی ...اسم دستگاهی ک م چیه

شما کل بدن میری؟؟؟چقد میدب

اره من فول میرم 1900بود با تخفیف 30درصد 1300

اوه  هنوز 6روزه رفتی منم همیجور بودم😁اینا همه کامل اول بار در میان بعد که دوباره شیو کنی بری دیگه نصفه نیمه در میان الان بعد دو هفته موها راحت با دستت کنده میشه دستگاهی میری با باد سرده؟؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اره من فول میرم 1900بود با تخفیف 30درصد 1300 اوه  هنوز 6روزه رفتی منم همیجور بودم😁اینا همه کا ...

کندلاس من فول بادی ۱تومن میدم ..والله باد چیه ا همینا ک فشار میدن دیگ؟؟

کندلاس من فول بادی ۱تومن میدم ..والله باد چیه ا همینا ک فشار میدن دیگ؟؟

منظورتو از فشار دادن نفهمیدم 😁اما منظور من اینه که موقع انجام کار دستگاهش با باد سرد کار میکنه که سوزشی احساس نمیکنی... نه اینجا ما 1900هستش خیلی هم میگیرن ولی چکار میشه هرچی بگی یه بهونه دلیل الکی برات میارن