دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من ابرسان یه هفته میزنم با مرطوب کننده و ترمیم کننده الان قرمزی رو کم کرده اما مشکل اینجاست پوستم خشک شده یکم ک نزنم دوباره پوستم خشکمیشه و سرخی برمیگرده
من ابرسان یه هفته میزنم با مرطوب کننده و ترمیم کننده الان قرمزی رو کم کرده اما مشکل اینجاست پوستم خش ...
باید بری دیگه شامپو بدن بزنی کرم بعد حمام بزنی اب زیاد بخوری قرص بخوری روغن ماشاژ بدی
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
قرص زینک خوبه؟ روغن چی مثلا زیتون کمیگن سیاه میکنه
ویتامین سی بزنی نت برات میاره خیلی داروها هستن