2777
2789
عنوان

پوست خشک

49 بازدید | 6 پست

قبلا پوستم خیلی خوب بود اصلا خشک نبود ی مدت زیاد شستم الان خشکه و قرمزه یه هفته ابرسان و مرطوب کننده میزنم اما خب الان وفتی صورتم رو میشورم باز خشکه

چقدر طول میکشه به خالت اولیه خودش برسه که خوب شه اخه خسته شدم

من با خشکی مشکل ندارم مشکل قرمزیشه😞

برو پاکسازی پوست و ابرسانی زود درست بشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برو پاکسازی پوست و ابرسانی زود درست بشی

من ابرسان یه هفته میزنم با مرطوب کننده و ترمیم کننده الان قرمزی رو کم کرده اما مشکل اینجاست پوستم خشک شده یکم ک نزنم دوباره پوستم خشک‌میشه و سرخی برمیگرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ابرسان یه هفته میزنم با مرطوب کننده و ترمیم کننده الان قرمزی رو کم کرده اما مشکل اینجاست پوستم خش ...

باید بری دیگه شامپو بدن بزنی کرم بعد حمام بزنی اب زیاد بخوری قرص بخوری روغن ماشاژ بدی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
باید بری دیگه شامپو بدن بزنی کرم بعد حمام بزنی اب زیاد بخوری قرص بخوری روغن ماشاژ بدی

من حدود ۷ ۸ ماه صورتم رو زیاد میشستم با شامپو شوینده و اینا

الان قرمز و خشک شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم ابرسان و مرطوب کننده میزنم اما خب باز کدر و قرمز هست ولی خب سرخیش کمتر شده

قرص زینک خوبه؟ روغن چی مثلا زیتون ک‌میگن سیاه میکنه

ویتامین سی بزنی نت برات میاره خیلی داروها هستن