2777
2789

نودل

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون و‌مربا با چایی بخور😐😁

من اللن خوردم. مربای زردآلو و آلبالو‌😋

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

عدسی

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

بیشتر ببینید

یه جور ساندوبچ تخم مرغ خیلی خوشمزه بهت یاد میدم هروقت دوست داشتی وحوصله داشتی  درست کن 

دوتا تخم مرغ رو خوب ابپز کن بعد داغ داغ پوست بکن زرده رواز سفیده جدا کن زرد ه رو با چنگال و یکم کره خوب نرم کن بافتش مثل کره نرم بشه سفیده رو حلقه کن دوتا نون  تست بردار یکم بذار کف تابه بمونن گرم و تست بشن بعد زرده کره ای رو بمال روی یکی از تست ها دوورق کالباس یکم خیارشو و حلقه های سفیده رو هم  بذار یکمم جعفری  اون یکی نون رو بذار روش یکم فشار بده با چاقو ببر و نوش جان 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

من دیشب شوهرم نبود،شامم نداشتیم..دوتا تخم مرغ آبپز کردم..گوجه خیار پیاز کوچولو ریز خرد کردم وسس مایونز زدم و بانمک و فلفل زدم بر بدن..از این آسونار میخوای؟

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...