2777
2789

امروز ایسنتای دوسه تا دوستای دببرستانمو دیدم..ک قبلن قایفه شون متوسط رو ب پایین بود‌‌..ولی الان بعد از گزشت ۲۰ سال خوشگلتر و  جوون ترم شده بودن...خداییش چیکار میکینن؟؟؟چرا پس من دارم زشتر و پیرتر از قبل  میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅😅😅

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

گاهی اسنپ چت معجزه میکند، گاهی هم جراحی زیبایی و گاهی میکاپ...

کوروش کبیر

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیرونم میری کلی دختر خوشگل ریخته پیرشون منم:/

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

والا ما هم پیج هر کیو می بینیم خوشگلتر و پولدارتر و موفق تر شده. ولی اغلبش فقط ویترینه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

اکثرا ف یلتر 

و عمل زیبایی 

یا یکم چاق و لاغر شدن تاثیر داره تو زیبایی 

خیلی لاغرا یک کوچولو تپل بشن 

تپلی ها هم لاغر کنن

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️