naz_t_gh_m مدیر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 580 عنوان درد رابطه | مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 53 پست چند وقتیه حدودا دوماهه ک درد شدید دارم در حدی ک نمیتونم تحمل کنم دکترمرفتمگفته چیزی نیس دو روزه ک زیر دلم تیر میکشه خصوصا سمت راست طبیعی؟ 1402/04/11 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامینانا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 1545 تو سونو خودشو نشون داد؟ بعد جراحی اندومتریوز دردای پریود چطوره؟ من حدود ۷ سال پیش عمل کردماره تو سونو نشون دادحتی آزمایش خون هم نشون می دهبعد عمل دردهای پریودیم تموم شدیعنی جوری درد داشتم که در روز چند تا شیاف می زاشتم کاربر قدیمی هستم
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 من حدود ۷ سال پیش عمل کردم اره تو سونو نشون داد حتی آزمایش خون هم نشون می ده بعد عمل دردهای پریود ... منم 8روز درد شدید دارم دکتر میگه شاید مشکلت اینهازمایش خونش چی بود؟واسه من تو سونو نشون نمیده لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
مامینانا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 1545 جدا از موضوع تاپیک واقعا اندومتریوز رو جدی بگیریدچون باعث نازایی می شهسریع درمان کنیدمن سر این موضوع یکی از تخمدانهنمو از دست دادم کاربر قدیمی هستم
مامینانا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 1545 منم 8روز درد شدید دارم دکتر میگه شاید مشکلت اینه ازمایش خونش چی بود؟ واسه من تو سونو نشون نمیده سونو واژینال بدهکلا خیلی موذی هستشاسم آزمایشش واقعا یادم نیست چیه کاربر قدیمی هستم
10sam عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2209 تو این دوماه اصن نزدیکی نداشتیم ب دلایل مختلف عزیزم مشکلتون خداروشکر حل شده ؟
sabaaa_am عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 اول سونو دادم بعد بادکتری مشورت کردم و لاپاراسکوپی کردم و همین آندومتریوز شد عامل نازایی من که آ ... عزیزم منم 9ساله ازدواج کردمهمیشه هم حین رابطه درد و سوزش دارم و از رابطه فراریمشمام اینجوری بودی؟ پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
مامینانا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 1545 عزیزم منم 9ساله ازدواج کردم همیشه هم حین رابطه درد و سوزش دارم و از رابطه فراریم شمام اینجو ... بله کاربر قدیمی هستم
sabaaa_am عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 بله آخه پریود من مرتبه و درد پریودی شدید ندارمفقط روز اول اونم با یه دونه مفنامیک آروم میشمفقط چهار سال پیش آزمایش اندومتریوز دادم ک معلوم شد اندومتریوز خفیف دارم مشکل من درد و سوزش حین رابطه اس! پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 5658 من این طوری بودم و متوجه شدم آندومتریوز دارم و اینکه آندومتریوزم پیشرفت کرده بود علائمش هم موقع ر ... عزیزم منم شرایط شما رو دارم میشه بگید چه میکنید برا درد رابطه