2777
2789
عنوان

به فنا رفتم کمککککک😭

161 بازدید | 5 پست

گوشیم خراب شده اصلا روشن نمیشه منم خیلی به گوشی نیاز دارم قدیمی هم هست دیگه به نظرم ارزش تعمیر نداره

پول هم ندارم عوضش کنم از کسی هم نمیخوام بگیرم

دنبال یه کاری‌ام تو چند ماه به یه درآمدی برسم بتونم گوشی بخرم

شما کاری رو سراغ دارید زود به درآمد برسه؟ چه کاری رو پیشنهاد میدین؟

سنمم کمه تا اخر تابستون دیپلممو میگیرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

والا خواهرم اگه توهم پیدا کردی به ما هم بگو😐

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی وسایل جعبه سازی بگیری و تو خونه درست کنی

خب بعد به کی بفروشمش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یا فروش آنلاین یا هم ببر مغازه هایی ک لوازم کادویی میفروشن یا لوازم تحریریا

ممنون از پیشنهادت بهش فکر می کنم