یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
خود من همینطور بودم و مقاومت میکردم و دکتر نمیرفتم بعد دیدم راستی راستی دارم دیوونه میشم رفتم روانپزشک و دارو خوردم ،اولش بهم نساخت رفتم دوباره پیشش داروهام را عوض کرد و خوب خوب شدم
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
عزیزم حتما برو روانپزشک همونطور که جسم بیمار میشه خب روح هم همینهامیدوارم حرفمو جدی بگیری
بقرآن رفتممم، بابام تموم قرصا رو ریخت دور گفت چرا رو خودت اسم میزارییی همه چی داری سالمی، بخدا خودمم نمیدونم چمه اصلا میل به زندگیم از بین رفته😭یدونه ازون قرصارو میخوردم تا دوروز میخوابیدم
یه مدت دارو زیر نظر پزشک میخوری خوب میشی خود من همینطور بودم و مقاومت میکردم و دکتر نمیرفتم بعد دیدم ...
مامان بابام خیلی خوبن هیچی برام کم نزاشتن، خودشون بردنم مشاور همش همراهی میکردن ولی احساس میکنم دارم عقلمو از دست میدم همش تپش قلب دارمو استرسو داستان، سر هر موضوع بیخودی
بقرآن رفتممم، بابام تموم قرصا رو ریخت دور گفت چرا رو خودت اسم میزارییی همه چی داری سالمی، بخدا خودمم ...
کپسول فلوکسیتین ۱۰ بگیر از داروخونه
عوارض کمی داره بعد یکماه نتیجه میده
شب ها نخور صبح ها بعد صبحانه بخور چون اولش ممکنه کابوس بده
البته با دکتر داروخونه هم بد نیست مشورت کنی
مامان بابام خیلی خوبن هیچی برام کم نزاشتن، خودشون بردنم مشاور همش همراهی میکردن ولی احساس میکنم دارم ...
یه ماده تو مغز ما هست گاهی به دلایلی کم و زیاد میشه و تعادل روحیمون به هم میخوره ،یه مدت دارو بخوری خوب میشی
قرص ایندرال ۱۰هم برلی استرس و تپش قلب خوبه