2777
2789
عنوان

راحبش میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست
من هردوتا افتضاحه 😐  دیپلم گرفتم هرمی میبینه میگ   راهنمایی هستی

ن من پایین تنه خوبه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
هرچی بگی استفاده کردم هیچ تغییری ندیدم این دیگه اخرین راهمه😂

من هنوز استفاده نکردم گفتم بپرسم ولی همون خانم عطار گفت  هرمکملی ک برا اضافه وزن میگیرن  قبل خواب هم مولتی ویتامین اگ مصرف کنی سر وقت  فوق العاده اثر میکنه و وزن میگیری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هنوز استفاده نکردم گفتم بپرسم ولی همون خانم عطار گفت  هرمکملی ک برا اضافه وزن میگیرن  ق ...

بخدا من هرچی ک میگفتن خوردم سر وقت دکتر تغذیه رفتم تازه تو خانوادمون دخترا بعد ازدواج انقدر تپل و ناز میشن اونوقت من بعد ۵ سال دریغ از ۱ گرم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بهترین رژیم غذایی برای افزایش وزن زنان به شرح زیر است:

• بیشتر از مقدار کالری که بدن مصرف می کند بخورید: برای افزایش وزن، شما باید یک کالری اضافه ایجاد کنید، یعنی بیشتر از مقدار کالری که بدن شما برای تامین انرژی نیاز دارد مصرف کنید. شما می توانید با استفاده از یک ماشین حساب کالری، نیاز روزانه خود را تخمین بزنید و سپس 300 تا 500 کالری در روز به آن اضافه کنید. این روش در افراد مختلف بسیار متفاوت خواهد بود زیرا افزایش وزن تحت تأثیر ژنتیک، متابولیسم، سطح فعالیت و شرایط پایه سلامت قرار دارد. 2 به عنوان مثال، اگر کالری حفظ وزن شما 2000 کالری در روز باشد، شما می توانید هدف خود را 2300 تا 2500 کالری در روز برای افزایش وزن قرار دهید.
  • بیشتر و پرتعداد بخورید: اگر اشتهای کم یا سیر شدن سریع دارید، ممکن است خوردن غذاهای بزرگ برای شما سخت باشد. در این صورت، شما می توانید سعی کنید غذاهای کوچکتر اما پرتعدادتر در طول روز بخورید، مانند پنج یا شش بار به جای سه بار. به این ترتیب، شما می توانید کالری و مواد مغذی خود را به طور مناسب تقسیم کنید و احساس پُربودگی یا نفخ را کم کنید.
  • اسموتی و شک ها را امتحان کنید: کالری های مایع می تواند راه آسان و مناسبی برای افزایش مصرف کالری و تغذیه باشد. شما می توانید اسموتی و شک های خود را با مواد مغذی مانند شیر، ماست، میوه، خشکبار، دانه ها، کره بادام زمینی، عسل و پودر پروتئین درست کنید. شما همچنین می توانید محصولات آماده ای را خریداری کنید که دارای کالری و پروتئین زیاد هستند. 
  • غذاهای با تغذيه فشيرده را انتخاب كنيد: همه كالوري ها يكسان نيستند. برخی از غذاها دارای کالری زیاد اما مواد مغذی کم هستند، مانند غذاهای فرآوری شده، شیرینی جات، نوشابه و الکل. این غذاها می توانند شما را به سرعت پر کنند اما چندان منفعتی برای سلامت یا افزایش وزن شما ندارند. به جای آن، شما باید بر روی غذاهایی تمرکز کنید که دارای کالری و مواد مغذی زیاد هستند، مانند چربی های سالم، کربوهیدرات های پیچیده و پروتئین های لاغر. برخی از مثال ها عبارتند از:
    • چربی های سالم: غذاهای حاوی چربی سالم پر از مواد مغذی و همچنین دارای کالری زیاد هستند، که آنها را گزینه ای عالی برای افزایش وزن می کند. غذاهای حاوی چربی گیاهی باید گزینه اول شما باشد - این شامل مواردی مانند خشکبار، دانه ها، کره بادام زمینی، آووکادو و روغن زیتون است. شما همچنین می توانید برخی از چربی های حیوانی را نیز در بر داشته باشید، مانند پنیر، کره، تخم مرغ و ماهی چرب مانند سالمون.
    • کربوهیدرات های پیچیده: کربوهیدرات منبع اصلی انرژی برای بدن و مغز شما هستند. آنها همچنین به شما کمک می کنند تا گلیکوژن را در عضلات خود ذخیره کنید، که می تواند باعث شود عضلات شما بزرگتر و پُرتر به نظر برسند. کربوهیدرات های پیچیده بهتر از کربوهیدرات های ساده هستند
بخدا من هرچی ک میگفتن خوردم سر وقت دکتر تغذیه رفتم تازه تو خانوادمون دخترا بعد ازدواج انقدر تپل و نا ...

شاید ژنتیکی باشه  ورژن شما اینحوری باشه نمیدونم بالاخرع هرمسی یه درد کنح دلشه

بهترین رژیم غذایی برای افزایش وزن زنان به شرح زیر است: بیشتر از مقدار کالری که بدن مصرف می کند بخو ...

من  یه ذره ک بیشتر غذا بخورم  معدم سنگین میشه بالا میارم نمیدونم چکار کنم  حالت تهوع میگیرم تا بالا نیارم اروم نمیشم

شاید ژنتیکی باشه  ورژن شما اینحوری باشه نمیدونم بالاخرع هرمسی یه درد کنح دلشه

فقط من ی نفر؟همه دخترامون بعد ازدواج انقد تپل و ناز میشن ک نگو.همه مدل ازمایشی هم دادم هیچ مشکلی ندارم.الانم برا بارداری وزنم کمه

باشگا می‌رفتی

اره بدنسازی رفتم کلیم مکمل خوردم چند کیلو اضافه کردم باز کم کردم دوباره اضافه کردم باز کم میکردم دیگه بیخیال شدم نزدیک ۷ماه رفتم