2777
2789
عنوان

راحبش میدونید

212 بازدید | 25 پست

وزنم خیلی کمه می‌خوام تپل بشم  رفتم عطاری  یه قرص معرفی مرد گرفتم قرص گین اپ هست به  استفاده کردین    اگ کردین جواب گرفتین منم بدونم دگ از دست لاغری خسته شدم هیچ لباسی به تنم نمیاد اصا یه وضعی....

قرص نمیدونم ولی چند روزی هس از پودرش استفاده میکنم برا بارداری وزنم خیلی کمه دکتر برام تجویز کرد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الا استفاده میکنی اشتهات هیچ تاثیری گزاشته

والا. من از اولم اشتهام خییییلی زیاد بود الانم تغییری حس نمیکنم 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عزیزم چندکیلویی؟

قدم ۱۷۸وزنم۶۰ باید۱۰تا اضافه کنم

وزن نکردم خودمو اما حدود ۱۰ کیلو. تازه من فعالیت و کارم خیلی زیاد بود. مرتب بخور. حتما تو دوسه ماه ب ...

ده کیلو وزن گرفتی خوبه من ۱۷ کیلو وزن کم دارم باید ۵۷ کیلوداشته باشم ۳۹، ۴۰ کیلو وزنم هست 

من ۱۶۰ قدمه۴۰ کیلو وزنم   حداقل کم  من میگم ۵۵ باید داشته باشم واقعا لاغریم بده خیلی

وااااقعا بده افتضاحه من پایین تنم میزونه و راضیم ولی بالاتنم ن اصلااااااا 

شیر خشک بخور شاید بهتر شدی حالا نمیدونم چون. بیشتریا من دیدم دکتر شیر خشک  تجویز م ...

هرچی بگی استفاده کردم هیچ تغییری ندیدم این دیگه اخرین راهمه😂