2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 122 پست
شمام پشت کنکوری مثل من ؟؟

اره عزیزم

واسه ۱۴۰۳

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
شمام پشت کنکوری مثل من ؟؟

البته من امسال کنکوری نبودم. چون پارسال  با سوابق یه رشته ای رفتم و نخواستم امسال کنکور بدم.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر هوشبری در حد پزشکی خوندن اینا نمیخواد . متاهلم هستی واسه هر درس یه منبع متوسط روبه بالا داش ...

میشه اسم منابعی که میتونن کمکم کنن رو پیشنها بدی عزیزم بخدا دعات میکنم خدا الهی بهت سلامتی بده زیاد نمیتونم هزینه کنم امروز زنگ زدم قلم چی گفت ۱۴میلیون پکیج نمیدونم چی چی اقساطشم با چک هستش 

من نه نقد دارم بدم نه چک دارم تازه اگرم داشتپ یکسال باید هیچی نمیخوردم چون با اینهمه قسط کلا باید باهمین مبلغ تا سر برج بعدی سر کنیم 

اگر با من هم رشته ای تجربی هستی و میتونی کمکم کنی یه نام کاربری تلگرام یا روبیکا برام اینجا بذار ازت سوال اینا بپرسم چون من هیچی سر در نمیارم از این ماجراهای کنکور و اینا و کلی سوال تو ذهنمه حتی روش درس خوندنم بلد نیستم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

میگم سالای قبلی رتبت خوب بود ؟؟ار کی میخوای شروع کنی؟؟

نه راستش رتبم اصلا خوب نبود.

من عمومی ها ۱۰ الی ۴۰ میزدم تخصصی ها همش زیر ۱۰ و حتی منفی و یه رتبه نجومی میاوردم هر سه سال در یه محدوده بود رتبم. من تو این مدت خیلی تحقیق کردم و روشای درست و برنامه ریزی و  منابع درست و روش مرور و بازیابی و ازمون و تحلیل ازمون و تستای زماندار و جمع بندی رو پیدا کردم. و الان دارم پیش نیاز هارو واسه هر درس میخونم و ان‌شاء‌الله طی یک الی روز دیگه درس خوندن اصلیم شروع میشه.

نه راستش رتبم اصلا خوب نبود. من عمومی ها ۱۰ الی ۴۰ میزدم تخصصی ها همش زیر ۱۰ و حتی منفی و یه رتبه ن ...

وای دقیقا رتبه هات مثل منه عزیزم میشه بهم بگی روش درست چیه تحقیق کردی من بخدا هیچی نمیدونم اگ بخوام شروع کنم میترسم میتونی آیدی تلگرام بدی

اها قرار بود یکی دی باشه یکی تیر دیگ آزمون دی برداشتن کزدن اردیبهشت دیگ شد دوتاشم ۱۴۰۳

ممنون گلم 

ان شالله بهترین نتیجه رو بگیرید 

تو پیج کنکوری جان هم نکات خوبی برای برنامه ریزی میزاره شاید ب دردتون بخوره

وای دقیقا رتبه هات مثل منه عزیزم میشه بهم بگی روش درست چیه تحقیق کردی من بخدا هیچی نمیدونم اگ بخوام ...

ببین عزیزم منظورم از روش درست اونیه که واسه من خوبه. اونم این بود که من درسنامه هارو که میخوندم میفهمیدم اما خیلی از زمانم رو میگرفت. تصمیم گرفتم اول فیلم آموزش مفهومیش رو از دبیری که میفهمم نگاه کنم بعدش با سرعت خیلی بیشتری درسنامه رو بخونم و بعدش تست اموزشی بزنم تا به تسلط نسبی برسم بعد از اون میرم سراغ مبحث بعدی و از مبحث قبلی هم  همزمان تست پوششی بزنم. ۳ دور تست پوششی از مبحث قبلی بزنم و همینطور پیشروی داشته باشم. و یه برنامه مرور جدا نوشتم فقط واسه متنای زیست و شیمی و فیزیک . و بعد از اینکه به طور کامل روی یه مبحث از ریاضی و فیزیک و مسائل شیمی مسلط شدم واسشون تیپ بندی سوال به طور خلاصه بنویسم . منابعم هم واسه زیست خیلی سبز . شیمی خیلی سبز و موج ازمونش(ندارم باید بخرم).ریاضی جامع مهروماه و موج ازمونش . فیزیک هم خیلی سبز دارم. دبیرا هم شیمی دکتر بابایی از تاملند. و فیزیک استاد کارزانیان آلا. واسه گیاهی و ژنتیک زیست هم  استاد جلال موقاری از آلا. ریاضی هم نکته و تست ملاک پور

. ازمون هم قلمچی.

بزن اموزش برنامه ریزی و تست پوششی از استاد افشار وویسو دانلود کن خوب گوش بگیر تا بتونی برنامه ریزی کنی. روشش خیلی خوبه