2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 122 پست
وااااقعانی میگیو میسه بگی چطوری درس خوندی تورخدا میشه کمکم کنی بخدا یعالمه دعات میکنم

اره بخدا 

من مشاور داشتم کلاس کنکورم اصلااا نرفتم . اوضاع مالی خوبیم نداشتم . پی دی اف میخوندم بیشتر . ولی شبو روز میخوندم با برنامه 

بکوب رو هم تو اون ۱۰ ماه حتی ۱۰ بار بیرون نرفتم 

آزمونم فقط ۴ تا آزمون آخر سنجش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شیمی زیست چ میدونم درسای مربوطه رو هیییییچی بلدنبودی ؟ بعدشروع کردی ب خوندن؟ دولتی قبول شدی دیگ ...

بااورت میشه حتی نمیدونستم نیرو جاذبه چیه😂

البته درسخون بودم و معدلم همیشه بالای ۱۹ 

ولی کنکوری خوندن خیلیییی فرق داره . حتی یدونه تستم نمیتونستم بزنم . ولی همین شیمیو فیزیک رو ۸۰ زدم تو کنکور

دندون کرمانشاه دولتی

اره بخدا  من مشاور داشتم کلاس کنکورم اصلااا نرفتم . اوضاع مالی خوبیم نداشتم . پی دی اف میخوندم ...

ببخشید پایتون چطوری بودید شما هوستون خیلی خوبه ؟؟ مثلا برای شیمی و فیزیک چطوری درس میخوندی 

۱۲ میانگین

عزیزدلم من هوشبری میخوام روزی چند ساعت درس بخونم متاهلم بچه ۴ساله دارم نمیدونم میانگین چند درصد بزنم هوشبری میارم منطقه۳هم هستم میخوام هوشبری قزوین بیارم میشه راهنماییم کنی الان کلاس یازدهمم بزرگسالان هستم تجربی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره بخدا  من مشاور داشتم کلاس کنکورم اصلااا نرفتم . اوضاع مالی خوبیم نداشتم . پی دی اف میخوندم ...

میشه رتبه‌اتو بگی ؟

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
بااورت میشه حتی نمیدونستم نیرو جاذبه چیه😂 البته درسخون بودم و معدلم همیشه بالای ۱۹  ولی کنکو ...

خب همینو میخواستم بدونم. درسخون بودید و معدل بالا. حالا سر کنکور موتور تست زدنو روشن گردید.‌

parasoo1989@

اصلا نمیدونم چطور درس بخونم چه روشی چجوری سوال طرح کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببخشید پایتون چطوری بودید شما هوستون خیلی خوبه ؟؟ مثلا برای شیمی و فیزیک چطوری درس میخوندی 

اطلاعاتم فقط در حد ۲۰ گرفتن امتحان نهایی بود 

ولی واسه کنکور پایه ام داغووون 

شیمی کتاب مبتکران و فیزیک نشرالگو بگیر . مرور و تست زیاد تمومه 😉

باش عزیزم خیلی ممنون خیلییی ممنونم ازت

مهم ترینش همون تغییر ذهنیتت بود که گفتم چیکار کنی. اون وویسو هر روز گوش کن تا ذهنیتت تغییر کنه +تلاش درست و زیاد و مداوم 

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
اطلاعاتم فقط در حد ۲۰ گرفتن امتحان نهایی بود  ولی واسه کنکور پایه ام داغووون  شیمی کتاب ...

فداتشم عزیزم مرسی ک جواب میدی 

میدونی من چرا ناامیدم تو مدرسه درس خیلی میخونرپ خیلی آخرشم نمیتونستم ۲۰ بگیرم میشدمو۱۷ لینا بخاطر همین موضوع من نمیتونستم درس بخونم 

یعنی شما اول درسنامه میخوندی بعد تست ببخشید عزیزم زیستو چطوری میخوندی🥲