2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 122 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس نمیخوام ثبت نام کنم چون نیمتونم هزینه کنم تو تلگرام میخوام برای فیزیک و ریاصی فیلم دانلود کنم&n ...

عزیزم 🙂

والا من حتی یه درصدم مذهبی نیستم اما خواهرانه بهت میگم از فیلمهای کانال تلگرام استفاده نکن 

چون راضی نیستن و ممکنه نتیجه عکس بده بهت 

من دارم هرچی دورمه می‌فروشم تا کلاس ‌‌‌‌آزمون و  .. ثبت نام کنم 

حتی لپ تاپم ندارم 

استفاده نکنی بهتره ...💚

یعنی قبول نیشم؟

نگاه من خودم تو شرایط تو هستم. یعنی پشت کنکوری اما دریغ از ذره ای درس خوندن. اول باید باور کنی که میتونی و کنکور قبول بشی یه وویسی پر کن از صدای خودت و منطقی به خودت بگو که تولناییشو داری و میشه و واسه باور های اشتباهت مثال نقض پیدا کن و تو وویس به خودت یادآوری کن مثلا اگه ذهنت میگه حتما باید مدرسه نمونه دولتی باشی که قبول بشی تو یه نفرو پیدا کن و به عنوان نمونه به ذهنت نشون بده که دولتی بوده و قبول شده. بعدش روش درست برنامه ریزی و درس خوندن رو یاد بگیر. اگه لازم بود فیلم کلاس انلاین ببینی واسه اموزش. یه ازمون هم شرکت کن تا بدونی نتیجه میگیری . بعد از اون باید خودتو مجبوررررررر کنی به درس خوندن تا بشه عادت واست. وقتی که به درس خوندن عادت کردی و درست خوندی و زیادم خوندی مطمئن باش نتیجه میگیری. دو تا چیز خیلی مهمه یکی تست زیاد یکی مرور زیاد.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
فداتشم عزیزم مرسی

❤❤❤

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

با تمام پزشکای که باهاشون صحبت کردم    میتونم بگم نود درصدشون پدرو مادرشون از بچگی روشون سرمایه گذاری کردن از دوره دبیرستان هم هدف خودشون وهم خانوادشون پزشکی بوده و واقعا هوش بینظیری داشتن

(خودم پزشک نیستم به واسطه شغلم باهاشون در ارتباطم)

عزیزم 🙂 والا من حتی یه درصدم مذهبی نیستم اما خواهرانه بهت میگم از فیلمهای کانال تلگرام استفاده نکن ...

میدونه عزیزم بخدا هیچی ندارم بفروشم مامان بابامم بخاط مشکلاتی وضعشون خیلی بده من سیمی و زیست سعی میکنم خودم بخونم ولی ریاصی فیریک😔😔

تو ک ۴ سال قبل نخوندی انقلابی درونت رخ داده ک امسال میگی میخونم؟ بنظرم یکم جوگیر شدی

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
باید همینکارو کنم ۵ سال کم نیست ک عمرم هدر رفته😔

همینو بکن انگیزه و درس بخون. با خودت بگو چرا من اینهمه اذیت شدم و اخرم هیچی. باید حق خودمو از کنکور پس بگیرم و تمومش کنم. عزیزم باید خوتو تحت فشار بذاری واسه تلاش مثلا  به خودت بگو اگه تا این دوماه درس خوندی که خوندی اگه نه من میرم یه رشته بدون کنکور. اگه رشته خوب میخوای این دوماه خودتو بهم ثابت کن وگرنه من خودمو معطل تو نمیکنم. کلا هر پشت کنکوری باید اینکارو انجام بده جون اگه پشت کنکور بمونی احتمال اهمال کاری و هیچ کاری نکردن و هدر کردن وقت خیلی زیاد میشه.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 

ببخشید دوستان یه سوال دارم ،برا دریافت کارت آزمون ،اونجا که نوشته تاریخ اخذ دیپلم ،باید تاریخ همون روزی که کارنامه ی سال آخر رو گرفتیم بزنیم ،

سال آخر مصادف بوده با دوران کرونا  و به جای مدرک دیپلم یه گواهی دیپلم دادن ،تاریخی که تو همون گواهی هست بزنیم برا اخذ دیپلم ؟؟

لطفا هر کس می‌تونه ،راهنمایی کنه