2777
2789

من شوهرم چنددماه اختلاف داریم عقدیم 

قهریم 

اصلا تکلیف منو مشخص نمیکنه 

یع چند بارم هی بهش گفتم 

گف برو شکایت کن تا بیام تکلیف مشخص کنم 

برم شکایت کنم نرم🤨

برگ برنده تو دستش ایقد اصرار داره

بزارم خودش بره شکایت😐

اصلا چ نوع شکایتی میشه تنظیم کرد 

مثلا بگم چنددماهه بلاتکلیف رها کرده

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

سلام برای مشاوره اخلاق فردی و همسر و خانوادگی ومشاوره قبل ازدواج و...  پیام دهید.

کانال رضایت مشاوره هام

@moshavereboshra

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای طلاق میخوای؟ 

نه طلاق ک نمیخام من 

برا حل اختلاف و این که اون تکلیفم مشخص کنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

عزیزم اگه قصدت جدی و قطعی طلاق نیست برای تهدید و ناز و اینا اسم طلاق نیار قبح موضوع میره عادی میشه...شما تازه عقد کردی قطعا الان اختلاف نظر هست سر هر چیزی نگو طلاق مگه اینکه مصر باشی

با یه وکیل مشورت کن به نظرم

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
عزیزم اگه قصدت جدی و قطعی طلاق نیست برای تهدید و ناز و اینا اسم طلاق نیار قبح موضوع میره عادی میشه.. ...

نه اصلا اسم طلاق ک نه 

میخام شگایت کنم که من زندگیمو دوست دارم ولی این جناب سر یه مشت لج لجبازی و بحث قهر کرده و منو بلاتکلیف گذاشته چندماهه 

یعنی می خوای برای اینکه آشتی کنید ، بری شکایت کنی؟!؟

خب من هدفم برگشت به زندگیم 

ولی شوهرپ بلاتکلیف رها کرده 

حداقل میخام بیاد اونجا تکلیفن مشخص  کنه 

مشکل حل کنه زندگی کنیم 

یا اگ هدفش طلاقه  حق حقوقم بده