2777
2789
میگو که گوشت فروشی های همین ایران دارن 😐💔😂😂 من عاشق نودل دو درجه تند و دوکبوکی م

میدونم عزیزم 

ولی خب چون آسیای شرقی میگو زیاد میخورن گفتم منم دوسدارم

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همکارهام هر وقت رفتن ژاپن و کره جنوبی ده روز از غذاهاش مریض بودن

تو فیلماشون ابو رنگ داره من خریدم بشدت مریض شدم 

از دوکبوکی ، بیبیمباپ،جاجانگمیون،نائنگ میون اینارو خودم درست کردم خوب شد ولی خریدنیها خیلی مضرند من خوردم تا مردمو شستشو ندادن خوب نشدم

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
می دونم سلیقه ایه. اما ماهیت غذاشون رو گفتم. حالا شما تصور کن. زرشک پلو. مرغ طعم دار شده سرخ شده پ ...

من بر خلاف به شدت از بعضی از غذا های ایران بدم میاد مثل ماکارونی با سس برای همین به غذاهای اونا روی آوردم از نودل و دوکبوکی شروع کردم عاشقشون شدم و بعد هشت پا و ماهی هاشون سوپ هاشون مزه بهشت میده مخصوصا موچیییی ، همه غذا هاشون سالم و کم کالری

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

Kimchi.mim یکیش اینه  یدونه دیگه هم بود یه خانومه میفروخت

اصلا کیمچی خودت درست کنی طعم بهشت میده من یبار یه شیشه سفارش دادم بو فاسد یا بقول ما کرمونیا شلیدگی میداد 

من دلم میخواد خودم درست کنم 🥲🤌🏻 دسرای ژاپنی انتهای زیبایی و جذابی ان  غذاهای شرق آسیا 🥺🔥

🤤😋😋😋من درست میکنم خیلی خوشمزه س شانسم موادش ندارم بزنم تو کارش درست کنم۰🥺

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اصلا کیمچی خودت درست کنی طعم بهشت میده من یبار یه شیشه سفارش دادم بو فاسد یا بقول ما کرمونیا شلیدگی ...

من کیمچی خودم درست میکنم چون تو ایران طرفدار زیاد نداره فاسد میشن 

میدونم عزیزم  ولی خب چون آسیای شرقی میگو زیاد میخورن گفتم منم دوسدارم

آره منم عاشقشم با آرد سوخاری و سس 😋😋🥺وای دلم خاسسس

من بر خلاف به شدت از بعضی از غذا های ایران بدم میاد مثل ماکارونی با سس برای همین به غذاهای اونا روی ...

من درکنارش سعی میکنم غذاهایی که گوشتش حرامه نخورم مثلا سوپ جامبونگ اگه اشتباه نکنم درست نکردم بخاطر صدف چون میگن صدف کثیفیای دریارو میخوره و بعد یه مدت مریض میشی یا مثلا گوشت خوک یا همون هشت پا ...

بنظرم طرز تهیه غذاهای ما اشتباهه میدونی اونا همیشه درکنار غذاهاشون سالاد یا یه غذای سالم مثل سبزیجات آب‌پز دارن صرفا نمیان فقط یه غذا بخورن واسه همینن سالمن 

عزیزم جیمو مارکت تو میرداماد فکر نکنم زیاد دور باشه ازتون

از سایتش هم میتونی سفارش بدی برات با پیک بیارن یا تلفن کنی بهشون. تو سایتش هست همه محصولات

بعد نوری مارکت هم هست

یه روز برو بازار بهجت اباد معدن چیزای ژاپنی و کره ایه دیگه حتما خوشت میاد

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):