2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژاپن چی داره؟ خودشون برنج قهوه ای میخورن قورباغه و کله مورچه و ................... واقعا اینها خورد ...

۰😐😐😂ژاپن و کیک برنجی و ماهی و سوشی 

اون مال لائوس

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

۰😐😐😂ژاپن و کیک برنجی و ماهی و سوشی  اون مال لائوس

خب همون سوشی یه کم برنج شفته رول شده که ماهی خام توش داره و کنارش هم تخم مرغی که سرد شده. و خیلی هم بی نمک. یه بویی هم میده

وای هشت پا😥 چه مزه ای بود؟

آره هشت پا ، مزش خوب بود یکم پلاستیکی مانند بود ولی داخلش گوشتش طمع بهشت میداد خدایی شبیه هشت پا مزه پیدا نمیکنی برا همین مثال زدنی نیست

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

خب همون سوشی یه کم برنج شفته رول شده که ماهی خام توش داره و کنارش هم تخم مرغی که سرد شده. و خیلی هم ...

دیگه عزیزم هر کی سلایقش فرق میکنه شما خوشتون نمیاد ولی من خوشم میاد نمیتونیم که به هم زور کنیم بخوریم یا نخوریم 

من خودم به شخصه عاشق میگو هستم  مخصوصا سوخاری😋

میگو که گوشت فروشی های همین ایران دارن 😐💔😂😂

من عاشق نودل دو درجه تند و دوکبوکی م

دیگه عزیزم هر کی سلایقش فرق میکنه شما خوشتون نمیاد ولی من خوشم میاد نمیتونیم که به هم زور کنیم بخوری ...

می دونم سلیقه ایه.

اما ماهیت غذاشون رو گفتم.

حالا شما تصور کن. زرشک پلو. مرغ طعم دار شده سرخ شده پخته شده با ادویه و سبزیجات با زرشک و زعفران.

یعنی ماهیت زرشک طوریه که بو نداره. ماهیت زعفران خودش عطره.