2777
2789
عنوان

پوست صورت

121 بازدید | 12 پست

من قبلا پوست خیلی خوب و بدون قرمزی داشتم اما همیشه صورتم رو زیاد میشستم روزی تا ۵ بار و شبا با شامپو لایه بردار الان دوماهی هست گونه و بینیم قرمزه و پوستم خشک شده حدود یه هفته ای هست مرتب مرطوب کننده و آبرسان میزنم بهتر شده فقط میخواستم بدونم این خشکی پوستم از بین میره؟ پوستم خوب میشه دوباره؟

بخاطر شستن نیس برا لایه برداری افراطیه قرمز شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5بار چخبره همون شبا با صابون 

صبحم با اب خالی 😁

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)
یعنی دوباره خوب میشه؟ الان دو هفته ای هست لایه برداری نمیکنم دیگه

بله استراحت بده ب پوستت مراقبت کن

لایه بردار نهایت هفتگیه ن هرشب

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بله استراحت بده ب پوستت مراقبت کن لایه بردار نهایت هفتگیه ن هرشب

بعد یه ماه استفاده از ابرسان و مرطوب کننده د اینا و پوستم بهتر شد ایراد نداره اینارووقطع کنم؟

بعد یه ماه استفاده از ابرسان و مرطوب کننده د اینا و پوستم بهتر شد ایراد نداره اینارووقطع کنم؟

ن حیفه چرا قط کنی ابرسان همیشه بزن کرم دور چشم اگ سن ب ۲۵ بالا داری

چقدر طول میکشه خوب شه

طول میکشه هنوز ولی مراقب باش حتما ضدافتاب خوبم بزن