2777
2789
منم خیلی میترسم  چرا سزارین بهتره؟ از چه‌لحاظ؟  اخه‌من میگم‌یه‌خط دائمی روی پوست میوفته ...

از اینکه بخام طبیعی زایمان کنم میترسم 

از زور زدناش میگن اگه بترسی بچه باز خودشو میکشه بالا 

من ی امپول میخوام بزنم ۶ تا سکته میکنم😬

از اینکه بخام طبیعی زایمان کنم میترسم  از زور زدناش میگن اگه بترسی بچه باز خودشو میکشه بالا&nb ...

منم همینطوریم🥺🥺 ان شاءالله خدا خودش بهمون رحم کنه زایمان رو برامون راحت کنه🥹

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونی بگی سزارین خوبه یا طبیعی

مثلا من خودم میدونم زخمام دیرخوب میشن خب صددرصد سزارین ب درد من نمیخوره ک ۷لایه از شکمو پاره میکنن ی لایه رو میدوزن فقط

طبیعی هم بدیای خودشو داره توی طبیعی هم بخیه میخوری تازه بخیه اونجا دیرترتر از بخیه شکم جوش میخوره

جای حساسیه ک باید مواظب باشی عفونت نکنه

از نظر درد هم ادما و بچه ها باهم متفاوتن بچه اولم اصلا درد نداشتم و خیلی راحت زایمان کردم یعنی هرکی میگفت زایمان طبیعی سخته میگفتم برو بابا شماها ناز میدین منم طبیعی بودم خیلی خوب بود

ولی بچه دومم مرگ رو ب چشمم دیدم ۸ساعت تمام فقط از ته دل جیغ میزدم بعد زایمانم گلو درد بودم اینقو ک جیغ زده بودم دوتا بخیمم شل شده میگن خودش باید جوش بخوره

پس نمیتونی بگی طبیعی خوبه یا سزارین

مامان منم سزارین انجام داده راضیه

اگه میخوای سزارین کنی 

از قبل تحقیق کن یه دکتر خوب پیدا کن

خواهر من خیلی تحقیق کرد 

گوش شیطون کر خیلی زایمان اسوده ایی داشت

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
هزینش چقدره  احتمالش هست اورژانسی بشی؟ بچه چرخیده ؟

منم‌ میخوام سزارین اختیاری کنم البته هنوز بچم نچرخیده ولی دکتر گف شاید بچرخه ۳۶ هفتم اینجا من پرسیدم ۲۰تومنه من به شدت از طبیعی میترسم 

منم‌ میخوام سزارین اختیاری کنم البته هنوز بچم نچرخیده ولی دکتر گف شاید بچرخه ۳۶ هفتم اینجا من پرسیدم ...

شهر ما ۳۰ تومن یا ی سکه تمام میگیره 

شهر دیگه کمتر میگیره کارشم عالیه ولی میترسم اورژانسی بشم تو شهرخودمون

هزینش چقدره  احتمالش هست اورژانسی بشی؟ بچه چرخیده ؟

میخام برم بیمارستان خصوصی تقریبا ۲۰ تومنی میشه 

احتمال ک داره اما قطعی نیست 

نمیدونم فعلا سونو وضعیت جنین ندادم ۲۶ هفتم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
2790
2778
2791
2779
2792