2777
2789
بچه اولتونه؟

بله 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم طبیعی اصلا راضی نیست .خواهرم سزارین خیلی راضیه .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
اختیاری؟

اره 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
من از هردوش میترسم ولی سزارین بهتره

منم خیلی میترسم 

چرا سزارین بهتره؟ از چه‌لحاظ؟ 

اخه‌من میگم‌یه‌خط دائمی روی پوست میوفته شکم‌بد شکل‌میشه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
من یه سوال داشتم اگه پچه اول سزارین شده باشه الان من برا دومی باردار بشم سزارین میشم یا طبیعی

والا من شنیدم میشه دومیو طبیعی اورد 

یکی از فامیلای ما‌چهارتا بچه داره‌دوتای اول سزارین‌دوتای دوم طبیعی فاصله سنی خیلی زیادی هم نداشتن

ولی بعضی دکترا مث دکتر من حتی با فاصله‌سنی زیاد هم کسی که سزارین‌شده رو‌نمیزاره‌طبیعی زایمان کنه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز