2777
2789
تو لکستانی منم لکستان  منم از زایمان میترسمم چکار کنم سزارین قبولم کنن؟؟

عه خوشبختم 

نمیتونی بری خرم اباد اونجا اکثرا انجام میدن 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
به سلامتی عزیزم  خودتون اختیاری میخوابن‌سزارین بشین یا دکتر تشخیص دادن؟

سلامت باشی گلم ❤️خودم اختیاری میخام

فعلا دکترم وضعیتمو چک‌نکرده شایدم اجباری سز شم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شهر ما ۳۰ تومن یا ی سکه تمام میگیره  شهر دیگه کمتر میگیره کارشم عالیه ولی میترسم اورژانسی بشم ...

دکتر منم کارش خیلی خوبه دیگه هر جا هر نرخی خواستن میزارن فکر جیب مردم نیستن که بیچاره اونی که از طبیعی خیلی میترسه مجبوره بخاطر پولش نمیتونه بره سزارین

سلامت باشی گلم ❤️خودم اختیاری میخام فعلا دکترم وضعیتمو چک‌نکرده شایدم اجباری سز شم 

به سلامتی عزیزم انشالله به سلامتی و آسونی زایمان کنی

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
چن هفته قطعی میشه

تا لحظه اخر هیچی قطعی نیست چون میگن ممکنه بچه لحظه اخر بچرخه و ببرنت طبیعی😑

اما ب لگن و وزن بچه ام بستگی داره اگ بالای چهار کیلو باشع فک کنم سز کنن

همچنین  خونم دوره نمیرسم

منم س ساعت فاصله دارم ی استان دیگم اما احتمالا برم اونجا دیگ مجبورم

به سلامتی عزیزم انشالله به سلامتی و آسونی زایمان کنی

ممنون گلم همچنین شما ❤️🥺😍

کدوم شهری عزیزم؟

ملایر

میخوای همدان زایمان کنی؟

بین همدان و خرم اباد موندم 😑

همدان بالای بیست پنج تومن هزینم میشه و دردسرشم زیادع باید از روانپزشک نامه بگیرم و ...

اما خرم اباد اسونتره هردوام خصوصی ان

بین همدان و خرم اباد موندم 😑 همدان بالای بیست پنج تومن هزینم میشه و دردسرشم زیادع باید از روانپزشک ...

من کرمانشاهم اینجا هم بدون دلیل پزشکی حتی بیمارستان خصوصی هم سزارین‌نمیکنن

چندماه پیش از بیمارستان بوعلی همدان پرسیدم گفتن که سز اختیاری انجام‌میدیم هزینه ش هم با یه شب بستری ۱۷ تومنه

شما جدیدا پرسیدی؟هزینه ش زیاد شده؟دکتری توی همدان مدنظرت هست؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
2790
2778
2791
2779
2792