2821
2789
نه شما خیلی خوبین 🥰🥰خاله م دیگه رابطه ای نداریم یعنی اون نمیخواد که باشه کاش میشد یه کم از حافظه ت ...

فدات شم🥰🥰🫂🫂

چی بگم والله🥺🥺حیفه دو روز دنیاست...

من حافظه ام واسه همه چیز اصلا خوب نیستا، یه چیزای خاص که واسم مهمن تو خاطرم میمونن😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نه شما خیلی خوبین 🥰🥰خاله م دیگه رابطه ای نداریم یعنی اون نمیخواد که باشه کاش میشد یه کم از حافظه ت ...

اینو یادم رفت بگم😁😁اگر این حافظه رو واسه درس خوندن داشتم الآن واسه خودم کسی شده بودم😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آرزوها؛

پیله‌هایی در دل هستند که

با امید پروانه‌ ای بال گشوده

و به‌ سوی خدا اوج می‌گیرند

امیدوارم در این شب زیبا

پروانه آرزوهایتان

بر زیباترین گل‌ های اجابت بنشیند🤲🤲😍😍🥰🥰❤️❤️

#لیله_الرغائب

آرزوها؛پیله‌هایی در دل هستند کهبا امید پروانه‌ ای بال گشودهو به‌ سوی خدا اوج می‌گیرندامیدوارم در این ...

سلام به همگی مخصوصا خانم خونه عزیز💛💛💛💛💛💛💛

امیدوارم همگی به هرآنچه که آرزوش رو در دل دارید برسید🌺🥰

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

سلام به همگی مخصوصا خانم خونه عزیز💛💛💛💛💛💛💛امیدوارم همگی به هرآنچه که آرزوش رو در دل دارید برسی ...

سلام به روی ماهتون عزیزدلم😍😍🥰🥰

خیلی خیلی ممنون از دعای زیباتون🙏🙏😘😘

آرزوها؛پیله‌هایی در دل هستند کهبا امید پروانه‌ ای بال گشودهو به‌ سوی خدا اوج می‌گیرندامیدوارم در این ...

سلام خانم خونه عزیز خوشا به حال کسایی مه آدمای با وفا کنارشان دارن  اونم مثل شما 

به همه خانوما و عزیزان وفادار گروه  و بی وفاها   آرزوی شادی پ سلامتی دارم 

دلم هواتونو کرد و ارزو‌کردم وقتی میام باشید 

سلام خانم خونه عزیز خوشا به حال کسایی مه آدمای با وفا کنارشان دارن اونم مثل شما به همه خانوما و عزی ...

سلام کاربر مهربون این تاپیک😍😍🥰🥰😘😘

شما خودتونم خیلی باوفایین که هنوز میاین و سر میزنین🫂🫂😍😍❤️❤️

دل به دل راه داره بانو جان💞💞💞💞قربون دلتون برم من🫂🫂😍😍 مواظب دل مهربونتون باشین، دوستتون دارم🫂🫂

سلام کاربر مهربون این تاپیک😍😍🥰🥰😘😘شما خودتونم خیلی باوفایین که هنوز میاین و سر میزنین🫂🫂😍😍❤️ ...

سلامت باشی خانومی 🥰❤️🥰

من تنها جایی که تواین چند ماه اومدم به خاطرش نی می سایت اینجاست دلم هوای شما و بقیه دوستان رو میکنه 

انرژی خوب این گروه و شما جاذبه داره 

زندگی بر وفق مراد باشه انشالله 😘🥰😘🥰

اینو یادم رفت بگم😁😁اگر این حافظه رو واسه درس خوندن داشتم الآن واسه خودم کسی شده بودم😂😂

من واسه درس خوندن حافظه م خیلی خوب بود 

اما یه مدته فراموشی گرفتم 

در حدی که انگشتر طلا رو میندازم تو ظرف شکلات 😁 

خدا بهم رحم کنه 

واقعا برای حافظه م پیش چه دکتری باید برم؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلامت باشی خانومی 🥰❤️🥰من تنها جایی که تواین چند ماه اومدم به خاطرش نی می سایت اینجاست دلم هوای شما ...

زنده باشین عزیزم🫂🫂🥰🥰

ان شاءالله یاس گلم میاد و میبینه چه دوستای نازنین و باوفایی چون شما داره😍😍🫂🫂

الهی هر جا که هستین دلتون خوش و تنتون سلامت و لبتون خندون باشه🤲🤲🥰🥰

من واسه درس خوندن حافظه م خیلی خوب بود اما یه مدته فراموشی گرفتم در حدی که انگشتر طلا رو میندازم تو ...

الهی عزیزم😁😁🥰

والله فکر کنم پیش دکتر مغز و اعصاب، دقیق نمیدونم 

اما خیلی شنیدم که میگن جدول حل کردن به تقویت حافظه کمک میکنه، سعی کن از مغزت کار بکشی، بازی های فکری انجام بده، و یه چیز دیگه هم که خیلی شنیدم میگن کارای روتینتون رو برعکس انجام بدید، مثلا اگر عادت دارین میخواین شلوار بپوشین اول پای راست میبرین تو شلوار این دفعه اول پای چپ ببرین داخل شلوار و همینطور چیزای دیگه.

الهی عزیزم😁😁🥰والله فکر کنم پیش دکتر مغز و اعصاب، دقیق نمیدونم اما خیلی شنیدم که میگن جدول حل کردن ...

ممنونم عزیزم 

حتما انجام میدم😘😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

سلام خانم خونه عزیزم، دلم برای همه خیلییی تنگ شده. مدت هاست که سایت نیومدم، فقط گاهی اینجا رو نگاه میکردم . دلم برای اون روزها تنگ شده. اما همونقدر که این جمع دیگه شبیه اون روزها نیست، زندگی منم نیست...

نبود من رو پای بی وفایی نزارید، زیاد روبه راه نیستم . افسردگی مدت هاست که امونم رو بریده ، حتی توان و حوصله ی حرف با نزدیک ترین دوستانم رو هم ندارم . دعا کنید برام ❤❤❤🌷🌷🌷🌷

سلام خانم خونه عزیزم، دلم برای همه خیلییی تنگ شده. مدت هاست که سایت نیومدم، فقط گاهی اینجا رو نگاه م ...

سلام دنیای عزیزم❤❤

دل منم برات خیلی تنگ شده، اتفاقا چند روزه تو فکرتم خواستم تگت کنم گفتم درگیر امتحاناتت هستی مزاحمت نشم.

خدا نکنه خوب نباشی قربونت بشم من🥲🥲 اینکه میگی حوصله ی حرف زدن نداری رو کاملا درک میکنم، امان از افسردگی، ذره ذره تو وجودت ریشه میزنه، اما دنیاجان باهاش مبارزه کن، تو که همش تراپی میرفتی آخه چرا، تو دامش نیفت، بجنگ، نزار اون برنده بشه، هر چند میدونم چی میکشی، من احساس میکنم خاصیت پاییز و زمستونم هست، من خودم کلا تو بهار و تابستون حالم بهتره.

ما رو از حالت بی خبر نزار ، خیلی مراقب خودت باش عزیزدلم🫂🫂🫂🫂🥺🥺

سلام دنیای عزیزم❤❤دل منم برات خیلی تنگ شده، اتفاقا چند روزه تو فکرتم خواستم تگت کنم گفتم درگیر امتحا ...

قربونتون برم . هنوز هم میرم تراپی، اما حالم موقت خوب میشه.. یهو میشینم به گریه کردن ، یهو میخندم . درگیر امتحان ها هم که هستم🤦‍♀️❤😘😘😘

2790
2823
2791
2779
2792