2821
2789
سلااام 🧡🍂🍁خوش حالم کامنتتون رو میبینم ☺️🤗محبت شما هم فراموش شدنی نیست عزیز 🥰امیدوارم همیشه عالی ...

ممنونم عزیزم😘♥️

خدا پناه و نگهدارتون باشه تو تمام مراحل زندگیتون

از اقا امام رضا میخوام که همیشه هواتونو داشته باشه گلم

🤲

درخواست دوستی ممنوع...

شما خیلی خوب و ماهیخوش به سعادت کسایی که کنارتوننسرشار از انرژی مثبت و محبت دوستون دارم... هیچوقت از ...

چقدر منو شرمنده میکنین بخدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️منو هیچی نیستم

شما خودتون یه فرشته هستین بخدا😍😍😍😍🫂🫂

خجالتم ندین بانوی مهربون🫂🫂

منم شما و همه ی عزیزای دلم تو این تاپیک رو دوست دارم و فراموشتون نمیکنم😍😍🫂🫂🥰🥰

از آشنایی با بانوی بی نظیری مثل شما بی نهایت خوشحالم😍😍🫂🫂❤️❤️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم عزیزم😘♥️خدا پناه و نگهدارتون باشه تو تمام مراحل زندگیتوناز اقا امام رضا میخوام که همیشه هوات ...

سلام ❄️☃️

خیلی ممنونم از لطفتون عزیزم 😘😍🥰

از خدا همیشه آرامش و حال خیلی خوب میخوام براتون 💙 

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 😍♥️

نمی‌دونم در حدی بودم که منو یادتون بمونه یانه اما

دلم واسه همتون خیلی تنگ شده بود 🥺💚

کاربریم مدتها بود که دست خودم نبود خیلی اتفاقا واسم افتاد 

امروز بعد از مدتها اومدم سر زدم سایت گفتم شاید مولار برگشته باشه اما خب گویا متاسفانه حدسم درست بود و تاپیکشون سرکاری بود (امیدوارم قضاوت اشتباه نکرده باشم )

چه خبر ؟چی کار میکنین؟تعداد صفحات خیلی جلو رفته و دقیق نمی‌دونم تا کدوم صفحه بودم اگر نه خودم شروع میکردم می‌خوندم 

امشب تنهام یکدفعه بامرور خاطره هام شمارو هم به یاد آوردم 

خیلی دوست داشتم منم واسه شما اینطور می‌بودم .....☺️♥️♥️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 😍♥️نمی‌دونم در حدی بودم که منو یادتون بمونه یانه امادلم واسه ه ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم🥰🥰😍😍

مگه میشه تو رو فراموش کرد😍😍 دختر درس خونمون بودی دیگه🥰🥰 گفتم خیلی شبیه بچه درس خونایی😁😁 گفتی واقعا درس زیاد میخونم و درسم خوبه😁😁

کاربری قبلیتم اگر اشتباه نکنم پرستاره بود، امیدوارم تا اینجا همه چیزو درست گفته باشم😁😁 اسم اصلیتم یه چیزی تو خاطرم هست که امیدوارم درست باشه سه حرفی بود درسته یا نه؟؟😁😁 اینا رو گفتم که بدونی بچه های این تاپیک فراموش نشدنی هستن پریماه جان🥰🥰😍😍

خیلی خوشحال شدم پستت رو دیدم😍😍

الهی هر جا هستی شاد و سلامت موفق باشی عزیزدلم🤲🤲🥰🥰

کلی بوس بهت 😘😘😘😘😘😘

سلام به روی ماهت عزیزدلم🥰🥰😍😍مگه میشه تو رو فراموش کرد😍😍 دختر درس خونمون بودی دیگه🥰🥰 گفتم خیل ...

خیلی خوشحالم که خاطر شما موندم واسم با ارزشه 

ممنون از احوال پرسی تون و دعاهای قشنگتون 🌈🌈💛💛💛💛

بله درست یادتون مونده خانوم خونه عزیز  اسم اصلیم سه حرفیه 😄💛

انشاالله همیشه هم حال دلتون خوش و ایام به کامتون باشه ♥️♥️♥️

خیلی خوشحالم که خاطر شما موندم واسم با ارزشه ممنون از احوال پرسی تون و دعاهای قشنگتون 🌈🌈💛💛💛💛بل ...

فدات بشم من قشنگم🫂🫂🥰🥰😍😍

خوشحالم که از این آزمون سربلند بیرون اومدم😁😁

جات اینجاست👈❤️👉 و فراموش نمیشی پریماه جوووونم🫂🫂🥰🥰

ممنونم مهربونم که رنگ زردو یادت بود😍😍😍😍

فدات بشم من قشنگم🫂🫂🥰🥰😍😍خوشحالم که از این آزمون سربلند بیرون اومدم😁😁جات اینجاست👈❤️👉 و فرامو ...

مگه میشه شمارو فراموش کرد😄 خب معلومه که قلب زرد رنگ رو حتمی یادمه 😘😘💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

یک ماه پیش همین تاریخ ، حدود همین ساعتا آخرین پیامو من گذاشتم🥲🥲😁😁هی روزگار🥲🥲💔💔 واقعا هر چیزی ...

سلام عزیزم 💛💛💛💛 

حالت خوبه؟چقدر مهربونی🥹 

شاید بقیه هم مقصر نیستن و واقعا زندگی واقعی انقد براشون سخت شده که حوصله مجازی هم ندارن 

مثل من که قبلاً روزی چند بار میومدم سایت و الان فهمیدم یکماهه نیستم 🙂 

زیاد خودتو اذیت نکن... دنیای واقعی هم آدما سرد و بی رحم شدن چه برسه به مجازی که میتونن بدون خجالت همدیگه رو ترک کنن 

مثل شما خیلی کمه امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و سلامت باشی🥰🥰🥰

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
یک ماه پیش همین تاریخ ، حدود همین ساعتا آخرین پیامو من گذاشتم🥲🥲😁😁هی روزگار🥲🥲💔💔 واقعا هر چیزی ...

چقدر امضات وصف حالمه 

من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست 

یادم نمیاد قبلا چطوری بودم 

وقتی بعضی خاطره ها یادم میاد انگار خاطرات یه غریبه ست 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من آدم تلافی نیستم هر چی شد فدا سرتمیخوام یه تصویر قشنگ از من باشه تو خاطرت💛💛

همیشه یه تصویر قشنگ از شما تو ذهنم میمونه 

یه فرشته واقعی 🙂

سلام عزیزم 💛💛💛💛 حالت خوبه؟چقدر مهربونی🥹 شاید بقیه هم مقصر نیستن و واقعا زندگی واقعی انقد براشون ...

سلام به روی ماهت🥰🥰😍😍

صبح قشنگت بخیر🫂🫂ممنونم مهربونم که روز منو ساختی😍😍

آره درست میگی ماریا جان زندگی ها اینقدر سخت و پیچیده شده، واقعا این روزا از هیچ کس نمیشه هیچ انتظاری داشت، همه درگیر زندگی خودشونن.

لطف داری به من عزیزدلم، همتون، همه ی بچه های این تاپیک مهربون و دوست داشتنی و فراموش نشدنی هستن👌👌😍😍

چقدر امضات وصف حالمه من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست یادم نمیاد قبلا چط ...

میفهمم چی میگی قربونت بشم🥺🥺

منم دلم میخواد برگردم به تابستون سال۹۹ و یه طور دیگه زندگی کنم، یادم نیست قبلش چطوری بودم، اما انگار این چیزا هم جزیی از تقدیر و سرنوشت و نمیشه تغییرش داد و باهاش جنگید.

همیشه یه تصویر قشنگ از شما تو ذهنم میمونه یه فرشته واقعی 🙂

نظر لطفته به خدا عزیزم🥺🥺

منم یه آدم معمولیم پر از بدی و عیب و ایراد که خودم میفهممشون.

راستی رابطه ات با خاله تون چطور شد ؟؟ به کجا رسید ؟؟

نظر لطفته به خدا عزیزم🥺🥺منم یه آدم معمولیم پر از بدی و عیب و ایراد که خودم میفهممشون.راستی رابطه ا ...

نه شما خیلی خوبین 🥰🥰

خاله م دیگه رابطه ای نداریم 

یعنی اون نمیخواد که باشه 

کاش میشد یه کم از حافظه تو بدی به من😅

2790
2823
2791
2779
2792