2821
2789
من هم برای جانا و یاسی هم همینطور کاش حد اقل بیان و یه پیام بذارن که حال دلشون خوبه ...

ان شاءالله هر جا هستن خوب و خوش و سلامت باشن🤲🤲♥️♥️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یک ماه پیش همین تاریخ ، حدود همین ساعتا آخرین پیامو من گذاشتم🥲🥲😁😁

هی روزگار🥲🥲💔💔

واقعا هر چیزی یه دورانی واسه خودش داره، تموم که بشه، دیگه شده، اگرم باز شروع بشه دیگه هیچوقت مثل سابق نمیشه. انگار هر چیزی همون اولینش قشنگ تر و به دل آدم میشینه و اون حس و حال دیگه هیچوقت تکرار نمیشه💔💔

نمیدونم یادتون هست یا نه که گفتم یه دوست مجازی داشتم که خیلی دوسش داشتم، سه سال پیش بی خبر و ناگهانی گذاشت و رفت و من از نبودش خیلی اذیت شدم، فقط خدا میدونه چی بهم گذشت، هفت ماه پیش خودش برگشت، اما اصلا اون آدمی که برگشت، اونی نبود که رفت، هر چی گشتم اون آدم سابقو نتونستم تو وجودش پیدا کنم، البته بودا اما سعی میکرد پنهانش کنه، سعی میکرد نشون بده از سنگ شده، اما نبود، منم هر چی سعی کردم نتونستم بهش بفهمونم که خوبه و ذاتش پاک و درسته، نمیدونم شاید از نظر اونم من عوض شده باشم و حدود یک ماه و نیمه تلخ تر از سری اول از هم جدا شدیم💔💔 اما من تا همیشه دلم برای اونی که سه سال پیش یهو گذاشت و رفت، تنگ میمونه💔💔میدونه که هیچ کس اونو به اندازه ی من هر چند مجازی دوست نداشت،

وقتی دید بعضی از پیامای چهار سال پیش رو ازش یادگاری نگه داشتم کلی تعجب کرد😁😁🥲🥲

واسه همینِ که میگم همه چیز انگار اولین بارش ناب تر و بهتره🥰🥰

عزیزای دلم ببخشید خیلی حرف زدم🙏🙏😘😘💞💞

امیدوارم هر جا هستید سلامت و سلامت و سلامت باشین و حال دلتون همیشه عالیِ عالیِ عالی باشه و ایام به کامتون باشه🤲🤲🥰🥰💕💕

پیشاپیش یلدا رو هم به همگیتون تبریک میگم و امیدوارم شب خوبی رو در کنار عزیزانتون سپری کنین و حسابی بهتون خوش بگذره🤲🤲😍😍😘😘

و 

و 

و 

بازم پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر رو به همه ی شما عزیزای دلم و بانوهای گل و مادرای نمونه و گل دخترای نازنین  و مادرای آینده تبریک میگم😍😍😍😍😍😍

قدر خودتون و خوبیاتون رو خیلی خیلی خیلی بدونین🥰🥰

یک ماه پیش همین تاریخ ، حدود همین ساعتا آخرین پیامو من گذاشتم🥲🥲😁😁هی روزگار🥲🥲💔💔 واقعا هر چیزی ...

آخه مهربون جون عزیز دل من 💛💛💛💛💛💛

دلمممممم کلی براتون تنگ شده بود 😍😍😍😍

ای کاش میشد میدیدمتون و محکم بغلتون میکردم 🥺

منم مثل بقیه بچه ها میومدم سر میزدم و میدیدم خبری نیست میرفتم ...

الان گفتم بذار یه سر بزنم یهو پستای شمارو دیدم 🥺

دلم واسه بقیه هم تنگ شده واقعا ، ولی مطمئنم این حس بین هممون مشترک که وقتی خود یاسی نیست ، یکمی سختشه همش آدم بیاد پست بذاره و با بقیه صحبت کنه .

حالا بگذریم ... 

راجع به دوستتون گفتید ؛ منم اگر خاطرتون باشه گفتم دوستانی داشتم که با یک سری مجبور به قطع رابطه شدم و با یک سری هم الان رابطه خوبی دارم البته ؛ فقط در حد پیام تبریک و اینا ... ولی الان مدت هاست دیگه این مسائل واسم اهمیت نداره ؛ قبلا گفتم خیلی واسم سخت بود و ناراحت بودم و زیاد بهشون فکر میکردم ولی الان نه واقعا ... 

راستی الان دیدم برای اوین بار تاپیک زدید 😍😍😍😍😍 هیچی دیگه خواستم بگم من همش اونجا سرزده میخوام مهمونتون بشم 🤭🤭🤭

امیدوارم حال همگی بچه ها خوب و عالی باشه 🌺

اگر هر کدوم از شما عزیزان پیاممو دیدید ، بیاین حتما یه جایی یه خبری از خودتون بدید 🧡 

آخه مهربون جون عزیز دل من 💛💛💛💛💛💛دلمممممم کلی براتون تنگ شده بود 😍😍😍😍ای کاش میشد میدیدمتون ...

ای وای 🙈 

پیامتونو که دیدم یهو کلا فراموش کردم که سلام بدم 🙃

سلااااامممم 🤭

ای وای 🙈 پیامتونو که دیدم یهو کلا فراموش کردم که سلام بدم 🙃سلااااامممم 🤭

سلام به روی ماهت نیکی قشنگم😍😍💜💜🤍🤍

منم حالا دیدم تو پیامم سلام نکردم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ فدای سرت عزیزم🥰🥰💜💜🤍🤍

آخه مهربون جون عزیز دل من 💛💛💛💛💛💛دلمممممم کلی براتون تنگ شده بود 😍😍😍😍ای کاش میشد میدیدمتون ...

قربونت بشم من مهربونم🥰🥰💜💜🤍🤍

منم دلم برات خیلی تنگ شده🥲🥲اتفاقا وقتی داشتم مینوشتم اسم تک تکتون تو نظرم اومد😍😍بدو بیا بغلم🫂🫂🫂🫂

آره یاس گل که نیستش، کلا یه جوریه، خجالتم میکشم بیام همش حرف بزنم، هر چند که میامم😂😂🤭🤭

میفهمم نیکی نازنینم، منم دیگه اون آدم سابق نیستم، این دفعه من بودم که همه چیزو رها کردم، از بس رهام کردن و رها شدن دیدم، قوی شدم🥲🥲 تلگرامو بوسیدم و گذاشتم کنار💔💔

امیدوارم هر جا هستن حالشون خوب باشه🤲🤲🥲🥲

قدمت روی چشم عزیزم🥰🥰😍😍💜💜🤍🤍 خیلی خوشحال میشم، تو خودت صاحبخونه ای😍😍🥰🥰

راستش یه ده تایی تاپیک با توجه به حس و حالام زدم و موزیک بی کلام گذاشتم، بعد دیدم خیلی غمگینن، پاکشون کردم، دیگه فقط همینو نگه داشتم که از کاربرا سوالی دارم میپرسم یا نی نی یارا رو واسه سوالام تگ میکنم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم😍😍مواظب خودت باش عزیزم🫂🫂💜💜میبوسمت نیکی مهربونم😘😘😘😘

یک ماه پیش همین تاریخ ، حدود همین ساعتا آخرین پیامو من گذاشتم🥲🥲😁😁هی روزگار🥲🥲💔💔 واقعا هر چیزی ...

سلاااام

عزییییزم🥲🥲🥲 اشکیمون کردی خانم جان

و درست گفتی که اولین ها نابتره همیشه و دیگه تکرار نمیشه،

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلاااامعزییییزم🥲🥲🥲 اشکیمون کردی خانم جانو درست گفتی که اولین ها نابتره همیشه و دیگه تکرار نمیشه،

سلام به روی ماهت رسپینا جان🥰🥰😘😘😍😍

خوبی عزیزم ؟؟

وای🥺🥺ببخش تو را خدا، من معذرت میخوام عزیزدلم که ناراحتت کردم🫂🫂🥲🥲

سلام خدمت دوستای مجازی گلم

اونایی که یه زمانی اینجا همه شده بودیم مشاور کار کشته

اونایی که با غم استارتر غمگین میشدن و با شادیش شاد

اونایی که بخشی از دغدغه روزانشون شده بود این تاپیک

اونایی که دل سوزوندن و مورد بی مهری قرار گرفتن

من یه روز از همه خداحافظی کردم چون کاملا متوجه شده بودم که خودم برم حرمت خودمو نگه داشتم ولی بازم دلم برای تک تک کاربرای این تاپیک تنگ میشد و گه گاهی میومدم سر میزدم

دلم شاد میشد با عشق و احساس واقعی خانم خونه با نیکی الی

رسپینا،کاربردخترام،تپش ،ماریاناز،اون خانم تپل شاغل دادگاه اسم کاربریش یادم رفته و خیلیای دیگه

اما اما اما اما

امان از بی معرفتی

امان

امان

دلم برای تک تکتون تنگ شده بود

دوستون دارم گاهی یادم میاین براتون صلوات میفرستم که حالتون خوش باشه و سلامت باشین♥️

من توصیه میکنم گزارش این تاپیکا رو بزنید تا حذف شن تا یادمون باشه خودمون به خودمون باید احترام بذاریم 

دوستون دارم

♥️♥️♥️♥️

درخواست دوستی ممنوع...

سلام خدمت دوستای مجازی گلماونایی که یه زمانی اینجا همه شده بودیم مشاور کار کشتهاونایی که با غم استار ...

سلااام 🧡🍂🍁

خوش حالم کامنتتون رو میبینم ☺️🤗

محبت شما هم فراموش شدنی نیست عزیز 🥰

امیدوارم همیشه عالی و خوش باشین 🌸🌷🌸

سلام خدمت دوستای مجازی گلماونایی که یه زمانی اینجا همه شده بودیم مشاور کار کشتهاونایی که با غم استار ...

سلام عزیزدلم😍😍😍😍😍😍

چقدر خوشحال شدم کامنتتون رو دیدم😍😍🫂🫂

حرفاتون پر از عشق و محبت و غم و دلخوری بود که البته دلخوریش هم به جا بود عزیزم🥺🥺

حرفتون رو خیلی قبول دارم که میگین خودمون باید حرمت خودمون رو نگه داریم و واقعا هم میبینم اونایی که این روش رو در زندگی پیش گرفتن زندگی راحت تری دارن و روح و روان سالم تری هم دارن نه مثل من که داغونم😅😅🥲🥲

یه بار یه متنی رو خوندم خیلی بهم نزدیک بود میگفت: من همیشه برای دیگران کسی بودم که خودم دوست داشتم داشته باشم و هیچوقت نداشتم

این دنیا فانی و زودگذر و جز یاد نیک و خاطره هیچی از آدم باقی نمیمونه🥺🥺💔💔

الهی من قربون قلب مهربونت بشم بانوجان🫂🫂😍😍 مطمئن باش مهربونیت یه جایی به یه شکل دیگه بهت برمیگرده عزیزم👌👌😍😍

منم خیلی دوستتون دارم بانوی خوش قلب😍😍🥰🥰💞💞

مواظب خودت و مهربونیت و قلب پاکت باش🫂🫂🫂🫂

من آدم تلافی نیستم هر چی شد فدا سرتمیخوام یه تصویر قشنگ از من باشه تو خاطرت💛💛

به نظر من کل فلسفه ی زندگی همینه

سلام عزیزدلم😍😍😍😍😍😍چقدر خوشحال شدم کامنتتون رو دیدم😍😍🫂🫂حرفاتون پر از عشق و محبت و غم و دلخو ...

شما خیلی خوب و ماهی

خوش به سعادت کسایی که کنارتونن

سرشار از انرژی مثبت و محبت 

دوستون دارم... هیچوقت از ذهن من پاک نمیشین و یه الگوی ناب هستین تو زندگیم

عاشقتونم رفیق مجازی محترم🌹♥️😘😍

درخواست دوستی ممنوع...

2790
2823
2791
2779
2792