یک ماه پیش همین تاریخ ، حدود همین ساعتا آخرین پیامو من گذاشتم🥲🥲😁😁
هی روزگار🥲🥲💔💔
واقعا هر چیزی یه دورانی واسه خودش داره، تموم که بشه، دیگه شده، اگرم باز شروع بشه دیگه هیچوقت مثل سابق نمیشه. انگار هر چیزی همون اولینش قشنگ تر و به دل آدم میشینه و اون حس و حال دیگه هیچوقت تکرار نمیشه💔💔
نمیدونم یادتون هست یا نه که گفتم یه دوست مجازی داشتم که خیلی دوسش داشتم، سه سال پیش بی خبر و ناگهانی گذاشت و رفت و من از نبودش خیلی اذیت شدم، فقط خدا میدونه چی بهم گذشت، هفت ماه پیش خودش برگشت، اما اصلا اون آدمی که برگشت، اونی نبود که رفت، هر چی گشتم اون آدم سابقو نتونستم تو وجودش پیدا کنم، البته بودا اما سعی میکرد پنهانش کنه، سعی میکرد نشون بده از سنگ شده، اما نبود، منم هر چی سعی کردم نتونستم بهش بفهمونم که خوبه و ذاتش پاک و درسته، نمیدونم شاید از نظر اونم من عوض شده باشم و حدود یک ماه و نیمه تلخ تر از سری اول از هم جدا شدیم💔💔 اما من تا همیشه دلم برای اونی که سه سال پیش یهو گذاشت و رفت، تنگ میمونه💔💔میدونه که هیچ کس اونو به اندازه ی من هر چند مجازی دوست نداشت،
وقتی دید بعضی از پیامای چهار سال پیش رو ازش یادگاری نگه داشتم کلی تعجب کرد😁😁🥲🥲
واسه همینِ که میگم همه چیز انگار اولین بارش ناب تر و بهتره🥰🥰
عزیزای دلم ببخشید خیلی حرف زدم🙏🙏😘😘💞💞
امیدوارم هر جا هستید سلامت و سلامت و سلامت باشین و حال دلتون همیشه عالیِ عالیِ عالی باشه و ایام به کامتون باشه🤲🤲🥰🥰💕💕
پیشاپیش یلدا رو هم به همگیتون تبریک میگم و امیدوارم شب خوبی رو در کنار عزیزانتون سپری کنین و حسابی بهتون خوش بگذره🤲🤲😍😍😘😘
و
و
و
بازم پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر رو به همه ی شما عزیزای دلم و بانوهای گل و مادرای نمونه و گل دخترای نازنین و مادرای آینده تبریک میگم😍😍😍😍😍😍
قدر خودتون و خوبیاتون رو خیلی خیلی خیلی بدونین🥰🥰