2821
2789
سلام به روی ماهتون عزیزم🥰🥰❤️❤️الهی که همیشه خوب باشین بانو🤲🤲 منم خوبم خدا روشکر😘😘 خبری نیست جز ...

زنده باشی خانوم خونه الهی همیشه در بهترین حالت ممکن باشی عزیزم ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@مولار‍ @آذین1380_a@nilou_far‍ @tapesh1999‍ @پناه828

سلام خانوم خونه مهربون💜💜❤️❤️خوبم خداروشکر،مرسی که به یادم بودین💛💛😘😘 شما خوبین؟همه چی رو به راهه؟

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@mahta_36‍ @donyaaaaaaaaaa‍

سلام حالتون چطوره ؟ خوبیدد؟😍😍 من راستش نه زیاد ، این مدت درگیر یه چیزی شدم که صبح تا شب ذهنمو مشغول کرده . خیلی هم دوس دارم اینجا راجع بهش ازتون مشورت بگیرم🥺

سلام خانوم خونه مهربون💜💜❤️❤️خوبم خداروشکر،مرسی که به یادم بودین💛💛😘😘 شما خوبین؟همه چی رو به راه ...

سلام عشق دلم🥰🥰😍😍💜💜

خدا رو شکر که خوبی آذینم، همیشه خوب باشی دورت بگردم🥰🥰🫂🫂🤲🤲

فدات بشم من عزیزدلم، خوبم به خوبیت قشنگم🫂🫂💜💜😍😍 خدا رو شکر همه چی رو به راهه🥰🥰🤲🤲

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام حالتون چطوره ؟ خوبیدد؟😍😍 من راستش نه زیاد ، این مدت درگیر یه چیزی شدم که صبح تا شب ذهنمو مشغو ...

سلام به روی ماهت دنیای زیبا🥰🥰😍😍

خوبم من عزیزدلم 🥰🥰🫂🫂❤️❤️

خدا نکنه خوب نباشی عزیزم🥺🥺 اگر میفهمی بچه ها میتونن کمکت کنن و از سردرگمی نجات پیدا کنی مطرح کن، امیدوارم بتونیم کمکت کنیم🥰🥰

فکر کنم خبریه نه؟؟😁😁 بادا بادا مبارک بادا؟؟😁😁

سلام به روی ماهت دنیای زیبا🥰🥰😍😍خوبم من عزیزدلم 🥰🥰🫂🫂❤️❤️خدا نکنه خوب نباشی عزیزم🥺🥺 اگر میفه ...

قربونتون برم که اینقدر مهربونید🥺😘😘😘 راستش خیلیی زوده که اینو بگیم😂 ولی خب یکی هست که با خانواده ش اومدن و متاسفانه من با یک بار حرف زدن باهاش خیلیییی دلبسته شدم و این اصلا خوب نیست.. 

قربونتون برم که اینقدر مهربونید🥺😘😘😘 راستش خیلیی زوده که اینو بگیم😂 ولی خب یکی هست که با خانواده ...

من خودم به عشق در یک نگاه اصلا اعتقاد ندارم و میگم بالا پایین شدن هورمون هاست . اما خب الان بدجور گرفتار شدم🤦‍♀️🤦‍♀️

میفهممتمن این روزاتو تجربه کردمگذشتن از این مرحله رابطه مستقیمی به رفتار همسرت دارهخیلی سخته،یهو تما ...

سلام رسپینا جان خوبی عزیزم؟ راستش دوست داشتم داخل خصوصی باهات حرف بزنم . میشه اگر وقت داشتی ، درخواست دوستی مو قبول کنی؟

قربونتون برم که اینقدر مهربونید🥺😘😘😘 راستش خیلیی زوده که اینو بگیم😂 ولی خب یکی هست که با خانواده ...

زنده باشی عزیزدلم🥰🥰❤️❤️

راستش دنیا جان تا اونجایی که راهنمایی هات رو به بچه ها دیدم متوجه شدم که خودت دختر خیلی عاقلی هستی، و گفتی که پیش تراپیستم میری، اینکه دلبسته شدی آره خوب نیست، ولی موضوع این که آقا چقدر به ایده آلات نزدیکه؟؟  حس ایشون نسبت به شما چیه ؟؟ خانواده ات چی میگن ؟؟ 

اگر به اون چیزی که مد نظرته نزدیکن زمان بده که آشنا بشین.

من خودم به عشق در یک نگاه اصلا اعتقاد ندارم و میگم بالا پایین شدن هورمون هاست . اما خب الان بدجور گر ...

بمیرم برات😁😁🥰🥰 کار دل دیگه دست خودت نیست 

همیشه آدما چیزایی که اصلا بهشون فکر نمیکنن و اصلا انتظارش رو ندارن براشون خیلی یهویی پیش میاد.

از حست نترس، فقط مدیریتش کن که جلوی تصمیم عقلت رو نگیره و نزار چشمات بسته شه.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز