2821
2789
سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@رسپینا۹۲‍@مامان73‍ @میرا9‍ @zmzme‍ @سماوات‍

سلام عزیز مهربونم

ممنونم شما چطورین

چه گروه خلوت و بی تحرک شده

من قبلا زیاد می اومدم توی نی نی سایت بخاطر این تاپیک ولی از وقتی کسی نمیاد منم کم میام نی نی سایت 

سلام به روی ماهت عزیزدلم😍😍الهی خوب باشی همیشه عزیزم🤲🤲فدای محبتت بشم مهربونم، منم خوبم شکر خدا🤲� ...

خدارو شکر 🙏 

نه عزیزم ادمایی مثل شما خیلی کمه ‌.‌..ان شاالله همیشه حالتون خوب باشه

مشکلمون که حل نشده...توکل به خدا حتما حکمتی توشه 🙂 

مرسی که به یادم بودین 😘😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه بهم میگن😁😁 و من همیشه در جواب میگم هم خوبه، هم بد، بدیش این که تلخی ها هم یادم میمونه همیشه، ی ...

ان شاالله همیشه خوبی باشه😄 

من که دارم آلزایمر میگیرم نمیدونم دلیل این همه فراموشی چیه

با این که همیشه بدون درس خوندن نمراتم عالی بود و فقط با گوش کردن تو کلاس تو ذهنم میموند 

اما انگار به قول شما انقد سعی کردم تلخی ها رو فراموش کنم که ذهنم داره به فراموشی عادت میکنه‌‌‌..‌

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت خوبیم خدارو شکر،شما چه خبر بانو حالتون چطوره ،،انگارخبری نیست از بچه ها ...

سلام به روی ماهتون عزیزم🥰🥰❤️❤️

الهی که همیشه خوب باشین بانو🤲🤲 منم خوبم خدا روشکر😘😘 خبری نیست جز سلامتی شما عزیزان🥰🥰

آره نیستن بچه ها💔💔 ان شاءالله هر جا که هستن حال دلشون خوب باشه🤲🤲 اما ما هنوز همدیگه رو داریم🫂🫂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام مهربونم چطور مطوری؟؟🤍🤍🤍💛💛💛

سلام عشق من😍😍😍😍 من خوبم شکر خدا 

تو چطوریایی ؟؟ اوضاع درس و دانشگاه خوبه ؟؟

سلام عزیز مهربونمممنونم شما چطورینچه گروه خلوت و بی تحرک شدهمن قبلا زیاد می اومدم توی نی نی سایت بخا ...

سلام به روی ماهتون جاااانم🥰🥰❤️❤️

پاینده و سلامت باشین الهی🤲🤲❤️❤️منم خوبم شکر خدا

آره گروه خیلی خلوت شده، هممون میایم، میبینیم کسی نیست، میریم، دیگه دیشب گفتم همه رو تگ کنم حالتونو بپرسم، حداقل ماها از حال هم خبر داشته باشیم🥰🥰

سلام عشق من😍😍😍😍 من خوبم شکر خدا تو چطوریایی ؟؟ اوضاع درس و دانشگاه خوبه ؟؟

خداروشکررررر

عالییییی یکم دیگه پیش برم یه دانشگاه رو سکته میدم😂😂😂

میگم مگه قرار نبود کنکور بدیم بعدش عشق و حال باشه؟

پس این همه درس و امتحان چی میگن این وسط؟؟

خدارو شکر 🙏 نه عزیزم ادمایی مثل شما خیلی کمه ‌.‌..ان شاالله همیشه حالتون خوب باشهمشکلمون که حل نشده ...

محبت داری به مهربونم🥰🥰😍😍😘😘

توکل بر خدا🥺🥺 ان شاءالله هر چی خیر براتون پیش بیاد و دلتون با یه خبر خوش شاد بشه🤲🤲🥰🥰

یه عالمه میبوسمت قشنگم😘😘😘😘

ان شاالله همیشه خوبی باشه😄 من که دارم آلزایمر میگیرم نمیدونم دلیل این همه فراموشی چیهبا این که همیش ...

ممنونم عزیزم😁😁😘😘

دور از جونت گلم🥰🥰 منو نبین اینطوریما، تو کارای خونه خیلی فراموشکارم، اینقدر شده زیر گازو روشن بزارم😁😁 وسایلو اشتباهی جایی بزارم،خرید کرده باشم تو بازار جا بزارم😂😂

فقط آدما، خاطره ها و تاریخا و غما خوب تو ذهنم میمونه😁😁

سلام مهربون جانم ممنون شما خوبین؟چقدر دل مهربونی دارین خدا حفظتون کنه❤️💛💛

به به سلام به مهتاب عزیزم🥰🥰😍😍🤩🤩

تو خوب باشی منم خوبم عزیزدلم🥰🥰

قربونت بشم من قشنگم، مهربون تویی 🥰🥰💕💕🦋🦋

خداروشکرررررعالییییی یکم دیگه پیش برم یه دانشگاه رو سکته میدم😂😂😂میگم مگه قرار نبود کنکور بدیم بعد ...

خدا نکشت میرا 😂😂😂😂😂😂خوش به حال دوستات

نه دیگه کنکور تازه شروع سختی هاست😁😁 ولی خداییش دوران دانشجویی با تموم سختی هاش خیلی شیرین😁😁

کاش میشد منم الآن باتون بیام دانشگاه😂😂دلم واسه اون روزا خیلی تنگ شده🥺🥺 هیچ دغدغه ای جز درس نداشتیم

خدا نکشت میرا 😂😂😂😂😂😂خوش به حال دوستاتنه دیگه کنکور تازه شروع سختی هاست😁😁 ولی خداییش دوران دا ...

خوش بحالشون نیست 

بعضی وقتا یکارایی میکنم میگن تروخدا تو خونه هم همینجوری هستی؟؟😤😂

اره پوستمون رو کندن ولی باحال هم هستن💃💃

ولی فکر کنم ما هیچ شباهتی به هم نداریم

دقیقا من هر دغدغه ایی دارم به جز درس😁😈

خوش بحالشون نیست بعضی وقتا یکارایی میکنم میگن تروخدا تو خونه هم همینجوری هستی؟؟😤😂اره پوستمون رو کن ...

وای😂😂😂😂😂😂میرا😂😂😂😂😂😂

اتفاقا خیلی خوبه شیطنت میکنی😁😁 اینطوری همیشه تو یاد همکلاسی هات و استادا و بقیه میمونی😂😂😍😍

نمیری میرا😂😂😂😂مردم از خنده😂😂😂😂