2821
2789
میفهمم چی میگی عزیزم🥺🥺کاش واقعا بیان و خبر سلامتیشونو بدن🤲🤲رسپینا نیست، اِلی نیست، خیلیا نیستن💔 ...

آره عزیزم خوبم

تو این مدت یه مشکلی از جهت سلامتی برام پیش اومد 

رفتم ازمایش دادم و ...

خیلی نگران بودم زندگی برام جهنم شده بود خانوادمم خیلی نگران بودن

واکنش همسرم خیلی برام ارزشمند بود 

لحظه ای نترسید و جا نزد و تو کل مسیر کنارم بود 

و در کل هم حس میکنم شاید بهترین ادمی بود که میتونست با من چفت بشه و خدا خودش تصمیم گرفت که اونو سر راه من بذاره هر چند اوایل نمیخواستم و نمیپذیرفتم اما الان دیگه به اون پذیرش رسیدم و راضیم

و اینکه همیشه قرار نیست همه چیز  بر وفق مراد ما پیش بره گاهی باید یه سری تحمیلاتی که بهمون میشه رو هم بپذیریم تا زندگی پیش بره ، زندگی منتظر نمیمونه تا ما حالمون خوب بشه ،ما خودمون باید حال خودمونو خوب کنیم و اولین قدم برای اون حال خوب پذیرشه امیدوادم که جانا هم به این حس و حال رسیده باشه و ارامش نصیب دلش باشه 💝

مرسی از احوال پرسیت عزیزم این قلبم برای توووو عشق💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم خوبمتو این مدت یه مشکلی از جهت سلامتی برام پیش اومد رفتم ازمایش دادم و ...خیلی نگران بودم ...

چه خوب 🥰 

چقدر دلم از این تحمیل هایی که به صلاحمه و آخرش آرامش و رضایته خواست...

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام چطوووووری ستاره سهیلبهتر شدی ؟سنگ کلیه و مشکلات دیگه ؟

سلام

ستاره سهیل منم یا اون دو تا بی معرفت😂

خداروشکر آرتروزم آروم گرفته با ورزش

سنگ کلیه و بقیه موارد هم محکم سرجاشونن🤦😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلامستاره سهیل منم یا اون دو تا بی معرفت😂خداروشکر آرتروزم آروم گرفته با ورزشسنگ کلیه و بقیه موارد ه ...

نه اون دوتا💔

انشالله حالت خوب خوب بشه

بابای منن سنگ کلیه داره خیلی اذیت میشه 

انشالله که زودتر برطرف بشه❤

آره عزیزم خوبمتو این مدت یه مشکلی از جهت سلامتی برام پیش اومد رفتم ازمایش دادم و ...خیلی نگران بودم ...

الهی که همیشه تنت سلامت باشه عزیزدلم🤲🤲❤️❤️

خیلی برات خوشحالم تپش جان که به این آرامش و پذیرش رسیدی🥰🥰

ان شاءالله که خوشبخت و عاقبت به خیر بشی عزیزم و سالهای سالیان با عشق و شادی و خوبی و خوشی در کنار همسرت زندگی کنی🤲🤲💞💞

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلااااام دوستای عزیزمممم 🤍💜

دلم‌ خیلی برای جَمعِمون تنگ‌ شده بود 🥰 

خودمم یه مدتی نتونستم که بیام و سرم خیییلی شلوغ بود و هنوزم البته تموم نشده 😁

در واقع خواستم بعد مدت ها با یه حال خیلی خوبی بیام و کنارتون باشم و کلی حرف بزنیم که دیدم از آخرین باری که اومدم سایت ؛ دقیقا ۳ ماه گذشته ولی همش ۹ صفحه از تاپیک جلو رفته ...

حقیقتا نمیدونم چی بگم ... من این جمع رو خیلی زیاد دوست دارم 😍 هیچ دوست مجازی ندارم و حتی هیچوقت دلمم نمیخواست داشته باشم ولی این گروه برام فرق میکنه . تو این سایت تنها جایی که کامنت گذاشتم و باهاشون صحبت کردم شماها هستین و کس دیگه ای رو نمیشناسم ... درسته که مجازی و ممکنه کیلومتر ها از هم دور باشیم ، ولی واقعا برام ارزشمند و دلم نمیخواد که از هم بی خبر باشیم 🤍💜

هر چقدر هم که تو‌ زندگی خودمون کار و مشغله داشته باشیم ، ولی بازم اصلا دوست ندارم این جمع رو فراموش کنم 🥰

خلاصه که امیدوارممم که همه دوستان اول از همه فقط حالشون خوووب باشه 🤗 

سلااااام دوستای عزیزمممم 🤍💜دلم‌ خیلی برای جَمعِمون تنگ‌ شده بود 🥰 خودمم یه مدتی نتونستم که بیام و ...

سلام نیکی نازنینم🤍💜 دلم برات خیلی تنگ شده بود دختر قشنگ 💔💔🥰🥰 چقدر قشنگ و دلنشین حرف زدی😍😍

امیدوارم تو هم هر جا که هستی حال دلت خوب خوب خوب باشه🤲🤲💜🤍 

نیکی جان بیشتر بیا پیشمون، حداقل ماهایی که موندیم هوای دل همدیگه رو داشته باشیم و همو تنها نزاریم🥺🥺

میبوسمت عزیزدلم💋💋😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام نمیدونم چطوری بگم

یه چیزایی برام پیش اومد که نمیتونم اینجا توضیح بدم نه اینکه نشه فقط نمیتونم همه مسائلو تو چند خط برا کسایی که ندیدنم بنویسم جوری که بتونین خودتونو جای من بذارین

همین الانم نمیدونم دارم چی میگم احتمالا به خاطر غیبتم از دستم عصبانی و ناراحتین اگه یه روزی اینجا رو ببینینم خراب تر میشم تو ذهنتون 

ولی حداقلش اینه به خودم نشون میدم اینجا رو یادم نرفته

از حالم بخوام بگم فقط اینکه خسته ام و دلم میخواد چند هفته بخوابم 

از چیزای قبل عید و عید و تا امتحانام که به معنای واقعی جون کندم تا این ترمم گذشت و چیزایی که یهویی گره خوردن تو هم و همه چی افتاد رو دوشم خسته شدم الان که اومدم اینجا پشت در حوزه امتحان داداشم نشستم همینکه رمزمو میزدم دیدم از پارسال تا الان چقد بزرگتر شدم . نمیدونم کِی اینو میخونین ولی لطفا براش دعا کنین نتیجه تلاشاشو ببینه 

اعلان پیامای تاپیک و خصوصیم زیاده 

منم دوستتون دارم و شرمندتونم

دلم میخواد مثل قبلا بیشتر بیام 

میدونم این اخلاقم خیلی بده اما با دوستای واقعیمم همینم دست خودم نیست بعضی وقتا تنها باشم راحت ترم الانم نمیدونم چرا عین دیوونه ها میس کالا و پیاماشونو صبح تا حالا ندید میگیرم اومدم اینجا اینارو مینویسم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز