2821
2789
سلام عزیزم ممنون از احوالپرسیت بهترم خداروشکر، دوره درمان رو میگذرونم❤️

سلام عزیزم 

خوبی؟

مشکلت چیه ؟؟خدا سلامتی بده 

امیدوارم هر چه زودتر حالت عالی بشه❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم  خوبی؟ مشکلت چیه ؟؟خدا سلامتی بده  امیدوارم هر چه زودتر حالت عالی بشه❤

سلام قربونت❤️

فعلا مهمتریناش سنگ کلیه و دیسک گردنمه

یبار رفتم سنگ شکن فقط یه میلیمتر ازش جدا شد،دوباره باید برم.

کیستم دارم بعضی روزا انقد دلم درد میگیره ،فعلا دارو میخورم برا اینم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اتفاق خوب این روزهام فقط اینه که بعد از سالها دوباره ورزش رو شروع کردم و باشگاه میرم😍

۸۰٪ مشکلاتی که الان دارم به خاطر کم تحرکیم پیش اومده.

جسمی داغونم،ولی روحی خوبم😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

عزیزم شما خودتون جز کسایی هستید که چندین طومار زندگی نامه به ما بدهکارید😂😂 ما همچنان منتظریم ها⚔️ ...

زندگی نامه دارم اخه 🤐🤐🤐🤐🤐

انقد تند جلو رفت که اصلا هیچی ازش ندارم که تعریف کنم😁

عزیزم خبر دست شماست نمیای نمیگی😂 یاسی و جانا رو میبینی خجالت نمیکشی  بنده خدا ها فقط رختخواب ...

چه خبری اخه😁

جانا و یاسی پروسه اشنایی داشتن 

برا من بخدا کلا ۱ ماهم نشد 

اون یه ماهم همش تو جنگ بودم بگم نه

به نظرت کجاش جذابه که تعریف کنم🤔

😒😒😒😒🤨🤨🤨🤨🙄🙄🙄🙄😡😡😡😡 تپش خوب چپ چپ نگات کردم یا کمه، بیشتر نگاه کنم؟؟ منتظری کسی ...

والا دوماه گذشت 

تازه به خودم اومدم 

اخه چی تعریف میکردم

انقدر حالم بد بود که بیشتر حال بد منتقل میکردم

البته هر چی زمان میگذره دارم بهتر میشم 

نمیدونم چرا جانا و یاسی نمیان یه خبر سلامتی بدن بهمون حد اقل

سلام قربونت❤️ فعلا مهمتریناش سنگ کلیه و دیسک گردنمه یبار رفتم سنگ شکن فقط یه میلیمتر ازش جدا شد،دو ...

خیلی ناراحت شدم عزیز دلم

امیدوارم که خیلی زودتر حالت عالی باشه 

چقدر مشکل زنان جدی شده آخه 

من علائم پلی کیستیک دارم باید بعد امتحاناتم برم آزمایش بدم 

رسپینا دیسک گردن رو جدی بگیر

مادر من مشکلاتش بیشتر از اونجا شروع شد 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
چه خبری اخه😁 جانا و یاسی پروسه اشنایی داشتن  برا من بخدا کلا ۱ ماهم نشد  اون یه ماهم ه ...

دیگه خودت باید بدونی از کجا باید بگی 😂

از هر جاشو که نمیدونیم ما

دیگه داری کاری میکنی من دو شکم زاییدم بیام بهتون اطلاع بدم😂😂

بچه ها اگه کسی از شما میتونه تعبیر خوابم رو بگه بهم 

دم صبح خواب دیدم که همراه مادرم رفتیم سر مزار 

بعد من رفتم آب بیارم که قبر ها رو بشورم 

یه آقای جوانی هم منتظر بودن که آب بردارن 

قرآن کوچیک دستشون بود و قرآن رو باز کردن سمت من و گفتن که خانوم 

من تا آیه ۱۱۱ سوره بقره رو خوندم الان حال خوبی ندارم 

شما میتونی به نیابت از من بخونی؟

منم گفتم بله تا پایانش که آیه ۲۵۷ هست میخونم 

تو همین احوال بودم که پاشدم از خواب 

نظرتون چیه؟ ذهنم یکم درگیره

جانا و یاسی واقعا از دستتون ناراحتم 

یعنی کل ۲۴ ساعت ۱۰ دقیقه تایم ندارین بیاین اینجا یه خبر از خودتون بدین 

هر چند وقت یه بار میرین و یه مدت پیداتون نمیشه 

امیدوارم که درگیر بارداری باشین که پیداتون نیست😑😂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز