2821
2789
سلام ، خوبین؟ جسارتا شما تاپیک یاس‌گل رو از کجا پیدا کردین؟ معذرت میخوام میپرسم ، منظورم شخص شما ن ...

سلام ممنون من از تاپیک جانا با یاسگل آشنا شدم من اون اوایل توتاپیک جانا کامنت میزاشتم ولی بعدش سر یه موضوعی ناراحت شدم دیگه نظر ندادم ولی دنبالشون میکردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همگی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سال نو تون با تاخیر مبارک باشهههههه البته هنوز فرودینه😂

انشالله که امسال بهترین سال برای همتون باشه و بهترین روزا در انتظارتون باشه🤩🤩

انشالله حال دل همتون عمیقا خوب باشه🥰🥰

یاسی قشنگ تولدت هزاران بار مبااااااااااااااارک😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یادش بخیر پارسال مثله امروز با پسر حاجی واسه اولین بار قرار داشتی چقدر استرس داشتی

چقدر ما پیگیر بودیم تا تو برگردی😂😂

کادو و گل بنفش.....

سلام یاسی جان 

تولدت مبارک عزیز دلم 

۱۲۰۰۰۰ ساله بشی 😍😂

امیدوارم که همیشه موفق باشی و زندگیت لبریز از عشق و آرامش باشه❤❤😍😘

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

چقدر اینجا خلوت شده 

دلم گرفت🤦‍♀️

یادش بخیر چه روزایی داشتیم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
چقدر اینجا خلوت شده  دلم گرفت🤦‍♀️ یادش بخیر چه روزایی داشتیم

وای دقیقا 

من هی میام سر میزنم به امید اینکه کسی اومده باشه یه چیزی گفته باشه 

میبینم نه خبری نیس سوت و کوره🥺

وای دقیقا  من هی میام سر میزنم به امید اینکه کسی اومده باشه یه چیزی گفته باشه  میبینم نه ...

عزیزم شما خودتون جز کسایی هستید که چندین طومار زندگی نامه به ما بدهکارید😂😂

ما همچنان منتظریم ها⚔️😑

وای دقیقا  من هی میام سر میزنم به امید اینکه کسی اومده باشه یه چیزی گفته باشه  میبینم نه ...

عزیزم خبر دست شماست نمیای نمیگی😂

یاسی و جانا رو میبینی خجالت نمیکشی 

بنده خدا ها فقط رختخوابشون رو اینجا پهن نکردن😐😂

الان تورو شوهر دادیم که بیای اینجا اتاق فکر ما 

که شما هم ناز میکنی😐

کارمای فردین هم بی اثر شده کسیو نمیگیره دیگه 

زندگیمون یکنواخت شده😐