سلام ، خوبین؟ جسارتا شما تاپیک یاسگل رو از کجا پیدا کردین؟ معذرت میخوام میپرسم ، منظورم شخص شما ن ...
سلام ممنون من از تاپیک جانا با یاسگل آشنا شدم من اون اوایل توتاپیک جانا کامنت میزاشتم ولی بعدش سر یه موضوعی ناراحت شدم دیگه نظر ندادم ولی دنبالشون میکردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم که همیشه موفق باشی و زندگیت لبریز از عشق و آرامش باشه❤❤😍😘
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
وای دقیقا من هی میام سر میزنم به امید اینکه کسی اومده باشه یه چیزی گفته باشه میبینم نه ...
عزیزم خبر دست شماست نمیای نمیگی😂
یاسی و جانا رو میبینی خجالت نمیکشی
بنده خدا ها فقط رختخوابشون رو اینجا پهن نکردن😐😂
الان تورو شوهر دادیم که بیای اینجا اتاق فکر ما
که شما هم ناز میکنی😐
وای دقیقا من هی میام سر میزنم به امید اینکه کسی اومده باشه یه چیزی گفته باشه میبینم نه ...
کارمای فردین هم بی اثر شده کسیو نمیگیره دیگه
زندگیمون یکنواخت شده😐