2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به روی ماهت روم کراشی؟وقت محضر گرفتم دوساعت دیگه بیا

کسایی که دیشب تو تاپیک حشمت بودن همون حبیب میدونن چی میگم

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

پریروز تولد یک سالگی اون یکی کاربری من بود🥳😁

اما نمیدونم چرا امروز پیامش اومد و صبح من با صدای امیرعلی که میگفت نی نی سایت چیه؟ پیام اومده yasgol عزیز 1 سالگی عضویت شما در نی نی سایت مبارک بیدار شدم😐😐😐😐 

حالا چیکار کنم به نظرتون پیگیرش میشه یا نه؟ اخه ازین پیاما خیلی میاد مثلا از یه جا خرید کنین عضو مشتریاش بشینم پیام میاد نه؟ استرس دارم من😬

پریروز تولد یک سالگی اون یکی کاربری من بود🥳😁 اما نمیدونم چرا امروز پیامش اومد و صبح من با صدای ...

اگه تاپیک خاصی با اون کاربری  داری پاک کن

ممکنه برای کنجکاوی سرچ کنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نهه تعریف نکردم یعنی ترسیدم تعریف کنم😐😂 مادرشوهرمم قطعا بهش نگفته . اون خانومه فامیل عروس بود ما ا ...

اتفاقا بدنیست بدونه چون نمیدونم چشونه این مردا هر چی میره جاافتاده‌تر میشن و جذاب  اما خانمها اکثرا هرچی هم خوشکل وباکمالات باشین به مرور زمان از نظر ظاهراز اونا عقب می افتین بخاطر روح لطیفمون بارداری و زایمان و بچه داری وگاها شوهرایی که تازه از مامان تحویل گرفتیم تا بزرگشون کنیم حالا هر از گاهی بدونن این موارد رو  از اعتماد به نفس کاذبشون کم میشه واین خوبه عزیز دلم من تجربه چندین وچند ساله دارم توی این موارد ،وراهکارش هماینه که خانمهای شاد و سرحالی باشیم ومواظب سلامتی ولطافت زنانمون باشیم وخودمونو غرق در از خودگذشتگی بی حد ومرز نکنیم الهی همتون موفق و سلامت و خوشبخت باشیداین هم دعای من برای شما خانمهای خوشکل  

من بالاخرههه شنبه چیدم💪🏻😂 

باسلامتی عزیزم انشاءالله سال خوبی باشه برای همه دوستان گل❤️❤️❤️

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

پریروز تولد یک سالگی اون یکی کاربری من بود🥳😁 اما نمیدونم چرا امروز پیامش اومد و صبح من با صدای ...

هم اسم کاربریت رو میدونه،هم اسم سایت رو دیده

چون آدم تیزبینی هست و رو تو حساسه،احتمال داره سرچ کنه ببینه جریان چیه

اگه تاپیک خاصی داری که نمیخوای بفهمه حذفش کن،یا بیوگرافیت رو یه چیز الکی بزن 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلاااام دوستای عزیزم 🥰🥰🥰 

عیدتون مبارک 🤩🤩🤩 

امیدوارم سال خیلی خوبی پیش رو داشته باشید ،سالی پر از سلامتی و موفقیت و خوشبختی کنار عزیزانتون 🥰🥰🥰 

اگه دوست داشتین برای منم موقع سحر و تحویل سال دعا کنید 🙏🙏🙏 

من که سال جدید رو با پریود شدن شروع کردم خدا بخیر کنه😅

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز