2821
2789
به آرزوی دیرینم رسیدم😇😂همیشه دلم میخواست وقتی ازدواج کردم یکی جلوی شوهرم یا مادرشوهرم یا خواهرشوهر ...

حالا چه خوشحالم هست خانوم😏

حق ما مجردا رو داری میخوریا😐🤕😂

یعنی ما یه شوهر نداشته باشیم اونوقت واسه تو جفت میاد😂😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به آرزوی دیرینم رسیدم😇😂همیشه دلم میخواست وقتی ازدواج کردم یکی جلوی شوهرم یا مادرشوهرم یا خواهرشوهر ...

یاسی تعریف میکرد یه نفر 

میگفت پای شوهرم شکسته بود بیمارستان بودم باهاش 

یه پیرمرد با نوه اش اومد 

به شوهرم گفت اومدم خواستگاری خواهرتون برای نوه ام 

میگه وقتی به من اشاره کرد 

شوهرم تماشایی بود😂😂😂گفت خواهر نیست آقا زنمه متوجه نمیشید از ظاهر مگه 

بعد میگفت تا وقتی بیمارستان بستری بود اونا رو میدید آتیش میگرفت😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام چند روزه میام پیام بدم یه چیزی میشه یادم میره...

فرا رسیدن ماه رمضان رو به همتون تبریک میگم 

الهی به برکت این ماه عزیز عشق و ثروت و آرامش تو زندگیتون در جریان باشه 

و روزه هاتون مورد قبول درگاه الهی واقع بشه❤

تو لحظه های افطار و سحر به یاد هم باشیم و برای هم از خدا بهترین ها رو بخوایم

خیلی محتاج هستم به دعاهاتون😘❤

میخواستی با اب وتاب برای شوهرت تعریف کنی       ،یا گه تعریف کردی بگو عکس العملش چی ...

نهه تعریف نکردم یعنی ترسیدم تعریف کنم😐😂 مادرشوهرمم قطعا بهش نگفته . اون خانومه فامیل عروس بود ما از طرف داماد رفته بودیم برای همین نمیدونست من عروسم نه دختر😂

من حتی خونه تکونی هم نصفه و نیمه انجام دادم برا اولین بار فکر کنم سفره هفت سینم نچینم وضعیت جسمیم ...

ای بابا خدا بد نده چیشده مگه☹️

امیدوارم هرچه زودتر برگردین به حالت کارخونه😍😂

سلااام خوبین؟؟ امیدوارم همینطور که گفتین باشه😓... اخه الان اخر ساله و نزدیک عیده و شلوغ بهم گ ...

اومد؟ من که فکر کنم دم عیدی خیلی شلوغه نمیاد ولی ایشالا که اومده باشه

وایی یاسی چهره مادرشوهرت اون لحظه تماشایی بوده😂 واکنش مادرشوهرت به خواستگار چی بود؟😶 راستی مگه حل ...

ببین خانومه اصلا به خواستگاری اصلی نرسید اومد سر میز ما نشست یکم از بچه هاش گفت بعد روی یکی از پسراش خیلی تاکید کرد بعد از منم تعریف کرد گفت دختر گلتون فلانه و اینا بعد همین که میخواست وارد بحث اصلی بشه مادرشوهرم وسط حرفش گفت البته ایشون عروسمه😐😂 چرا من که حلقه داشتم نمیدونم چرا ندیده بود. اونجا زنونه مردونه جدا بود منم کلا کسی رو نمیشناختم چون حتی نسبت داماد با خانواده امیرعلی هم خیلی نزدیک نبود هیچ کسو نمیشناختم کل مدت سر میز مادرشوهرم و جاری و … نشسته بودم

حالا چه خوشحالم هست خانوم😏 حق ما مجردا رو داری میخوریا😐🤕😂 یعنی ما یه شوهر نداشته باشیم اونوقت ...

ای بابا😂 حالا خوبه هرکی طرف شما ها بیاد پَر پَرش میکنین😬 باید منعطف باشی🤌🏻😂😂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز