2821
2789

به آرزوی دیرینم رسیدم😇😂همیشه دلم میخواست وقتی ازدواج کردم یکی جلوی شوهرم یا مادرشوهرم یا خواهرشوهرم ازم خواستگاری کنه😐🤣🤣 حالا هفته پیش که رفته بودیم جشن عقد یکی از فامیلاشون یه خانمی منو به آرزوم رسوند یه نیمچه خواستگاری کرد از مادرشوهرم که وسطش با شکست مواجه شد😂 ولی قیافه کسایی که سر اون میز بودن بامزه بود دروغ نگم خودمم حال کردم🥹😬😂

یه سوال بپرسم شما هفت سیناتونو کی میچینین؟ من که هنوز هیچ کارشو نکردم تازه امروز فهمیدم ظرف ندارم فردا میخوام برم بخرم فک کنم یکمی دیر دارم همه کارامو میکنم👩🏻‍🦯🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب تولدش خونه بودیم دو نفری گرفتیم ، یه کیک کوچولوی بامزه گرفتم الان که فکر میکنم عکس خود کیکه رو ند ...

سلام عزیزم بسلامتی خوب کاری کردی دو نفری هم برای خودش عالمی داره بخصوص که سالهای اول ازدواج باشه هر کاری دوست داری میگنی بدون اینکه جلوی جمع معذب باشی     افرین به مامانت خوبه که بعد از اون قضیه دعوت کرده ،،برادر شوهر رو هم فرصت داری دعوت کنی بزار بعد از عید مهمونی عید  وافطاری رو باهم بده ،باریکلا خانم هنرمند که کادو رو خودش درست کرده خدا برای هم حفظتون کنه عزیزدلم چراغ زندگیت همیشه روشن وپر نور

به آرزوی دیرینم رسیدم😇😂همیشه دلم میخواست وقتی ازدواج کردم یکی جلوی شوهرم یا مادرشوهرم یا خواهرشوهر ...

میخواستی با اب وتاب برای شوهرت تعریف کنی     ،یا گه تعریف کردی بگو عکس العملش چی بود ،تازه ازدواج کرده بودم این موارد که پیش میومد ذوق مرگ میشدم

ببین الان مردی که تو گذشتش هیچی هیچی نباشه خیلی کم پیدا میشه برای همین من اگه جات بودم پیش فرضم رو م ...

آره دقیقا بیشتر که فکر میکنم این میشه بهترین نتیجه ای که میتونم بگیرم از این قضیه ای که برا خودم درست کردم 😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
یه سوال بپرسم شما هفت سیناتونو کی میچینین؟ من که هنوز هیچ کارشو نکردم تازه امروز فهمیدم ظرف ندارم فر ...

من حتی خونه تکونی هم نصفه و نیمه انجام دادم

برا اولین بار فکر کنم سفره هفت سینم نچینم

وضعیت جسمیم اصلا خوب نیس

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

😂😂😂  انقدر فکر این چیزا نباش من که اطرافم زیاد دیدم مردایی که قبل ازدواجشون هیچ کاری نمیکرد ...

آره مثال نقضش همیشه هست منم برعکس این مورد که دوست دخترای زیادی داشته ولی از همون روز که رفت خواستگاری فقط و فقط به زنش پایبنده 😅

به آرزوی دیرینم رسیدم😇😂همیشه دلم میخواست وقتی ازدواج کردم یکی جلوی شوهرم یا مادرشوهرم یا خواهرشوهر ...

یاسی نمی‌دونم چرا ولی منم خیلی خوشم از این حرکت میاد و به قول تو آرزوی دیرینه ام هست 😂😂تبریک میگم بهت که به آرزوت رسیدی 😂😂

سلام عزیزم فکر کنم سه چهار روزه میاد 

سلااام خوبین؟؟ امیدوارم همینطور که گفتین باشه😓... اخه الان اخر ساله و نزدیک عیده و شلوغ بهم گفتن تا ده روز بیشتر هم ممکنه طول بکشه و نیاد🤦‍♀️

بچه ها من یه سوال بپرسم ازتون جواب بدید لطفاً سوالم اینه که اگر شوهرتون تو گذشته عاشق یکی بوده باشه ...

سلام عزیزم. سوالت خیلی کلی بود خب اگه عشق و عاشقی در حد علنی  بوده باشه طوری که اطرافیان و بقیه بدونن و جدی بوده باشه خب طبیعتا قبل ازدواج   طرف مقابل باید در موردش بهت بگه و واست رفع ابهام کنه... ولی اگه عاشقی یه طرفه بوده باشه و کم رنگ طوریکه رابطشون ریشه ای و عمیق نبوده باشه نیاز به نگرانی و توضیح و تفسیر و شخم زدن گذشته نیست 

سلام بچه ها خوبین ؟ من خیلی وقته وقت نکردم بیام سایت عذر میخوام ازهمگیتون خیلی هم تگ و پاسخ پست دا ...

سلام تپش عزیزم

احساس کردم حالت خیلی آشفته شده..🥺💔

گفتی جمعه هم مراسم داشتی حتما این مدت همش  درگیر مقدمات و خرید و برگزاری مراسم بودین و اطرافت شلوغ بوده ... یه چند روز به خودت وقت بده.. شاید نیاز به خلوت داری.. با خودت خلوت کن تو یه محیط اروم ریلکس کن ..از اطرافیان هم بخواه یکم راحت بذارنت سراغ گوشی و اینچیزام نیا.. فقط خودت و خودت  تو تنهایی و راحتی ریلکس کن  ذهنت رو مرتب کن  فکرت رو منظم کن  سعی کن اتفاقات اخیر رو بپذیری  زمانِ حال رو بپذیری  زندگیت رو بپذیری و درک کنی که این تویی و این زندگی....

این تویی و این همسر....

این تویی و این خانواده....

تپش منم خیلی وقتا بهم میریزم خیلی وقتا کم میارم.. و اینجور وقتا سعی میکنم تنها باشم.. دور از فضای مجازی و خانواده.. دور از همه چیز تو تنهایی ... بهشون فکر میکنم و سعی میکنم کنار بیام...

وایی یاسی چهره مادرشوهرت اون لحظه تماشایی بوده😂 واکنش مادرشوهرت به خواستگار چی بود؟😶

راستی مگه حلقه نداشتی؟

من حتی خونه تکونی هم نصفه و نیمه انجام دادم برا اولین بار فکر کنم سفره هفت سینم نچینم وضعیت جسمیم ...

چرا خوب نیستی رسپینا؟؟ 

تونستی یه هفت سین کوچولو برای بچه ها بچین  هنوز یه هفته ای مونده تا عید ایشالا تا اون موقع روبراه میشی حالتم خوب میشه

اسفند ماهیای عزیز درسته دیر شده ولی تولد همتون مبارک🥰

امیدوارم تو سال جدید از زندگیتون روزایی زیبا و باب میلتون رقم بزنید🍃🌸🍃

ماه رمضان هم به همتون تبریک میگم . سر سفره های سحری و افطاریتون و لحظه های اذان🥺 واسه همه بچه های گروه دعا کنید.🙏💖

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز