2821
2789
خیلی خطرناکه که😂 پسرا جرات نمیکنن سمت دخترا بیان😄

به حرف میگن😂😂😂وگرنه خیلی اوپنن اتفاقا🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
من حالا از لحاظ ترس از خیانت خوب شدم از این موضوع ناراحتم😂😂😂

ببین گذشته اسمش روش هست 

بالاترم گفتم رابطه داشته طرف بد نیست 

اگه بخواد هول بوده باشه و روابط متعدد تجربه کرده باشه به راحتی با یه تحقیق میشه فهمید و دور طرف رو خط کشید 

اما کلا مسئله اصلی اینه طرف تو زندگی مشترک متعهد باشه و کاری نکنه 

چون اعتماد چیزی نیست با از بین رفتن به دست بیاد 

از طرفی کسی که خیانت میبینه هرگز نمیتونه به حالت عادی برگرده چون همش میگه من چی کم داشتم و این درد بزرگیه...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین گذشته اسمش روش هست  بالاترم گفتم رابطه داشته طرف بد نیست  اگه بخواد هول بوده باشه و ...

آره واقعا الان که به حرفات بیشتر فکر میکنم میبینم که این درسته 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
بچه ها من یه سوال بپرسم ازتون جواب بدید لطفاً سوالم اینه که اگر شوهرتون تو گذشته عاشق یکی بوده باشه ...

سوالت خیلی سخته . تا قبل اینکه ازدواج کنم همیشه میگفتم مهم نیست هرچی بوده تموم شده رفته بعدش که اون جریانا پیش اومد دیدم خودمم به حرفام در عمل اعتقادی ندارم و نمیتونستم کنار بیام… به نظرم اگه مردی تو گذشتش دختری رو دوست داشته ( که خب تو جامعه الان خیلی خیلی طبیعی و نرماله) و به هر دلیلی تموم شده باشه بهتره همون اول کار بهت خلاصه و سربسته بگه این در صورتیه که دیگه به اون دختر فکر نکنه اما اگه منظورت اینه که هنوز اون طرفو دوس داره خب بحثش فرق میکنه فکر میکنم هیچ زنی نمیتونه کنار بیاد

شوهرتون بهش فکر میکنه یا ازش چیزی میگه ؟ نمی‌دونم چرا احساس میکنم اگه گذشته عشقی عمیق داشته باشه طر ...

این حرفتو خیلی قبول دارم به نظرم اگه پسری دوست دخترای متعدد ولی کوتاه داشته بهتر اینه که با یه نفر طولانی مدت بوده باشه چون از یه جایی به بعد انگار نامزدن دیگه نمیدونم منظورمو چطوری بگم😂 مثلا من یکی رو میشناسم که ۶ ساله با یه نفر دوسته دیگه خانواده هاشونم میدونن و مثل این شده که نامزدن باهم خب به فرض اگه دو سال دیگه پسره یا دختره با ادمای دیگه ازدواج کنن اثر این دوستی طولانی مدت باهاشون میمونه نمیتونن فراموشش کنن 

سلام بچه ها خوبین ؟ من خیلی وقته وقت نکردم بیام سایت عذر میخوام ازهمگیتون خیلی هم تگ و پاسخ پست دا ...

سلام عزیزم امیدوارم هرچه زودتر این آشفتگی که داری برطرف بشه.♥️ میفهمم چی میگی اول اینکه دانشگاهت الان که دم عیده دیگه کلاساتون تق و لقه ایشالا میره تا بعد عید . توی عید اگه میتونی سه چهار روز برای خودت وقت پیدا کن بشین یکم به دانشگاهت برس از الانم با آقای داماد اتمام حجت کن که موقع امتحانای پایانترم از ده کیلومتریت رد نشه😂 دوستاتم این ترم حتما کمکت میکنن دیگه ، من نمیدونم روند کلاسات چطوریه ولی بچه های ما از کلاسا ویس میگیرن من ازشون میگرفتم اون روزایی که نبودمو خودم گوش میدادم . 

اینکه از تصمیمت خیلی مطمئن نیستی یا حس پشیمونی و رو هوا بودن داری هم خیلی طبیعیه فک کنم همه عروسا همینن توی محضر هم وقتی میخوان امضا کنن ته دلشون استرس دارن که واقعا دارم کار درستی میکنم یا نه . تو هم خیلی زود عقد کردی و اینکه اینجوری باشی الان چیز عجیب و بدی نیست هرکسی جای تو بود نمیتونست یه ماهه برای یه عمر به یکی بله بده. از نامزدی لذت ببر🥰 دوماد احساساتی رم اذیت نکنیااا فقط اگه میتونی با خانواده خودت حرف بزن یکم فاصله عقد و عروسیتون بیشتر باشه ( اصلا نگفتی کی عروسی میکنین) منظورم اینه که یهویی زود عروسی نکنی که دیگه سکته نکنی😍♥️😂

سوالت خیلی سخته . تا قبل اینکه ازدواج کنم همیشه میگفتم مهم نیست هرچی بوده تموم شده رفته بعدش که اون ...

منم یه مدته این حرف مثل خوره افتاده تو سرم و دارم در موردش فکر میکنم و به این نتیجه رسیدم که کاش اگر چیزی هم هست خود طرف بگه و تموم کنه این ماجرا رو 

این حرفتو خیلی قبول دارم به نظرم اگه پسری دوست دخترای متعدد ولی کوتاه داشته بهتر اینه که با یه نفر ط ...

حالا میدونی مشکل چی میشه اگه پسر دوست دختر زیاد داشته باشه اون موقع میبینی پسره تنوع طلب از آب در میاد 😂😂😂

سلام عزیزم تولد چی شد چکارگردی    

شب تولدش خونه بودیم دو نفری گرفتیم ، یه کیک کوچولوی بامزه گرفتم الان که فکر میکنم عکس خود کیکه رو ندارم بدم یادم رفته بگیرم🤦🏻‍♀️☹️ کادو هم خیلی فکر کردم چی بگیرم چیکار کنم یه چیزی براش درست کردم از نظر مادی که نه خیلی ولی از نظر معنوی خیلی باارزش بود و خداروشکر خیلی ذوق کرد براش😍اخه هرچی فکر کردم مثلا عطر بگیرم ساعت بگیرم لباس بگیرم دیدم همش یه جورایی تکراری و معمولیه 

میخواستم اخر هفته خانواده خودشو و خودمو دعوت کنم برای تولدش بیان خونمون ولی مامانم زودتر گفتن پنجشنبه شب بریم اونجا ( میخوان براش تولد بگیرن) ، خودم میتونستم جمعه بقیه رو دعوت کنم خونمون ولی دیگه دعوت نکردم الانم که دیره دیگه 

اگه اون جریانا پیش نمیومد حتما دعوت میکردم چون برادراشم به خصوص اولی که ما رو پاگشا کرد هنوز نیومدن خونه ما اما الان یکم شرایط فرق کرده 

منم یه مدته این حرف مثل خوره افتاده تو سرم و دارم در موردش فکر میکنم و به این نتیجه رسیدم که کاش اگر ...

ببین الان مردی که تو گذشتش هیچی هیچی نباشه خیلی کم پیدا میشه برای همین من اگه جات بودم پیش فرضم رو میذاشتم رو این که طرف تو گذشته روابطی داشته تو فقط باید ببینی پیامدای اونا باهاش هستن یا نه همین

حالا میدونی مشکل چی میشه اگه پسر دوست دختر زیاد داشته باشه اون موقع میبینی پسره تنوع طلب از آب در می ...

😂😂😂 

انقدر فکر این چیزا نباش من که اطرافم زیاد دیدم مردایی که قبل ازدواجشون هیچ کاری نمیکردن یا تنوع طلب نبودن بعد ازدواج تنوع طلب شدن😣

2824
2823
2791
2779
2792