2821
2789
شوهرتون بهش فکر میکنه یا ازش چیزی میگه ؟ نمی‌دونم چرا احساس میکنم اگه گذشته عشقی عمیق داشته باشه طر ...

نه شوهرم راجبش چیزی نمیگه

به جز یکبار،همون اوایل ازدواج کل ماجرارو برام تعریف کرد و گفت ترجیح میدم از زبون خودم بشنوی تا غریبه ها...و دیگه هیچوقت راجبش حرف نزد

البته اینم باید بگم شوهر زنه دوست صمیمی شوهرمه،راجب دوستش پیش اومده حرفی بزنه ولی راجب زنش نه...

ببین واقعیت رو بخوای هیچ کس رو تو این دنیا،اونم در این مقطع زمانی پیدا نمیکنی که آفتاب مهتاب ندیده باشه

اول این واقعیت رو باید قبول کنی،

بنظرم این که کسی قبل ازدواج کسی رو دوست داشته،یا دوست دختر یا دوس پسر داشته مهم نیست، ولی باید ببینی اون رابطه پیامدی هم داره یا نه

مثلا اگه کسی اهل دوست دختر فراوان بوده،بعد ازدواج تنوع طلب میشه یا نه دیگه سرش گرم زندگی خودشه؟

راجب شوهر خودم،جزو مردایی بوده که از همون وقتی که زنه ازدواج کرد،اونم با دوست صمیمیش، فراموشش کرده

که اگر فراموش نمیکرد به تلفنا و پیغام پسغامای زنه بعد ازدواجش جواب میداد

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شوهرم راجبش چیزی نمیگه به جز یکبار،همون اوایل ازدواج کل ماجرارو برام تعریف کرد و گفت ترجیح میدم ...

چه خوب چقدر شوهرتون آدم فهمیده ای هست 

درست میگید هیچ آدم آفتاب مهتاب ندیده ای تو این دوره وجود نداره و همین سخت میشه امیدوارم اون آدمی هم که من باهاش قراره زندگی کنم مثل شوهر شما به این درک رسیده باشه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
بچه ها من یه سوال بپرسم ازتون جواب بدید لطفاً سوالم اینه که اگر شوهرتون تو گذشته عاشق یکی بوده باشه ...

تصورش سخته برای من که تا الان با کسی دوست نبودم 

اگه بخواد برام توضیح بده از زبان خودش و بگه جریانی بوده و تموم شده و... میپذیرم چون میگم یه چیزی بوده و تموم شده

اما اگه بخواد مخفی کنه به راحتی کنار نمیام چون میگم حتما باز دلش گیره و قضیه خیلی مهم بوده که مخفی کرده 

و احتمالا همش خودمو با اون زن مقایسه میکنم🤕🤦‍♀️

در کل بنظرم مثلا الان بخوام با کسی که ۳۰ سال یا بیشتر داره ازدواج کنم احتمالش خیلی بالاست که رابطه ای رو داشته و بالاخره اولین بارش نیست که از یکی خوشش میاد باید یکم ذهنمون رو باز کنیم که بعدها پذیرشش سخت نباشه...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نه شوهرم راجبش چیزی نمیگه به جز یکبار،همون اوایل ازدواج کل ماجرارو برام تعریف کرد و گفت ترجیح میدم ...

رسپینا نمیشه قضاوت کرد اما آخه آدم با دوست صمیمی نامزدش میره ازدواج میکنه 

یعنی اون رفیقه خبر نداشته دختری که دارم میگیرم قبلا با دوستم بوده🤦‍♀️

من خودم یجورایی تو چنین شرایطی بودم و نقشم مثل رفیق همسرت بود اما اصلا نتونستم هضم کنم و قبول نکردم...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام بچه ها خوبین ؟ من خیلی وقته وقت نکردم بیام سایت عذر میخوام ازهمگیتون خیلی هم تگ و پاسخ پست دا ...

سلام عزیز دلم 

خودت چطوری؟

تپش این همه آشفتگی و سردرگمی از تو بعیده دختر

همیشه میومدی اینجا و کلی ما رو راهنمایی میکردی...

سعی کن خودتو آروم کنی 

من جای تو نبودم اما همیشه از تصور اینکه بخوام برم محضر و ازدواج کنم استرس میگیرم گاهی 

و اکثر خانمای متاهل هم همین حرفو میزنن

میگن زمانیکه ازدواج کردیم یه مدت همش تو ذهنمون میچرخید که واقعا درسته؟!

شما هم که تایم آشناییتون کم بوده بیشتر استرس و ترس واست وجود داره 

اما یه چیزی که خیلی مهمه این وسط اینه که 

حتما ویژگی های مثبتی در اون طرف مقابل بوده حتما یه جاهایی به دلت نشست که تصمیم گرفتی بری محضر برای ازدواج 

سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی 

واقعا بیشتر الان تمرکزتون رو بزارین با روحیات هم آشنا شدن 

بنظرم تا میتونی از تایم عقدتون استفاده کن 

و اینکه نزار شوهرت متوجه حال و هوای الانت بشه بنده خدا الان فکر میکنه چی کم داره که تو نمیخوایش🤦‍♀️

دیگه ازدواج سنتی یکم از این بابت ها سخته 

اما خوبیش اینه که یه ازدواج منطقی هستش 

در مورد دانشگاهت هم که باید بگم الان نمونه بارزش یاسی هست که دانشجو هست و متاهلم هست 

با اینکه رشته سختی میخونه اما باز داره مدیریت میکنه همه چیو 

تو هم سعی کن زود خودتو وقف بدی با شرایط جدید 

و خیلی زود عقب افتادگی هاتو جبران کن ...

الان یجوری همه متاهلن و دارن رشته های تاپ میخونن من فکر میکنم عامل شکست درسیم مجردیمه😂😂

و در آخر اگر خودت صلاح میدونی بیا یه چیزایی از آشنایی و اخلاقای همسرت بگو بتونیم راهنمایی کنیم

رسپینا نمیشه قضاوت کرد اما آخه آدم با دوست صمیمی نامزدش میره ازدواج میکنه  یعنی اون رفیقه خبر ...

نامزد نبودن که😂 حتی خواستگاریم نرفته

اون دوست صمیمی شوهرم، میشه پسرخاله زنه

اره مرده میدونسته جریان شوهر من و زن خودش رو

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

تصورش سخته برای من که تا الان با کسی دوست نبودم  اگه بخواد برام توضیح بده از زبان خودش و بگه ج ...

دقیقا منم چون خودم تا الان با کسی دوست نبودم خیلی برام سخته ولی به قول شما و رسپینا کسی که دیگه به ۳۰برسه سنش حتما یه آدمی تو زندگیش بوده به نظر من هم بهتره که طرف خودش بگه و توضیحی بده 

نامزد نبودن که😂 حتی خواستگاریم نرفته اون دوست صمیمی شوهرم، میشه پسرخاله زنه اره مرده میدونسته جری ...

سمت ما به دوست دختر پسر میگن نامزد😂🤦‍♀️

دقیقا منم چون خودم تا الان با کسی دوست نبودم خیلی برام سخته ولی به قول شما و رسپینا کسی که دیگه به ۳ ...

بنظرم خودتو زیاد درگیر این چیزا نکن 

وسواس میگیری 

من الان خودم اینقدر دیدم کسایی که متاهلن زیر آبی میرن ترس از خیانت گرفتم 

خوب نشدم یه مشاوره میرم🤦‍♀️

بنظرم خودتو زیاد درگیر این چیزا نکن  وسواس میگیری  من الان خودم اینقدر دیدم کسایی که متا ...

من حالا از لحاظ ترس از خیانت خوب شدم از این موضوع ناراحتم😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792