2821
2789
واییییی چه نزدیک مبارکت باشه ایشالا امسال بهترین اتفاق ها واست بیفته

قربونت عزیز دلم 

تولد خودت چندمه؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

✌️❄️

پساپس مبارکه 😂❤

امیدوارم که امسال پر از آرامش و خوشی و موفقیت باشه واست عزیزم❤😍

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
امیرعلی مثل من اسفنده😍 میبینم همش ازش تعریف میکردی یه جذابیتی رو حس میکردم اما دلیلشو نمیفهمیدم ال ...

وایی😂 شما اسفندیا همتون همین جورین از خودتون تعریف میکنینا😂😂😂♥️ ولی جدی خیلی خوبین😍😙

ممنون دوست عزیز      تعریف کن یاسی جون بگو چخبراز همسر وخانواده

میام میگم عزیزم ببخشید این چند روزه سرم شلوغ بود پنجشنبه هم جاتون خالی رفتیم عروسی یکی از فامیلاشون بعد دیروزم یه کاری پیش اومد کلا خونه نبودیم . تو دانشگاهم یه دردسر جدید برام پیش اومده که تا لحظه سال تحویل فکر کنم دانشگاه باشم😐😂 در حالی که برا خودم برنامه داشتم از همین شنبه دیگه نرم ، از این طرفم که تولد داریم برای اونم حسابی مشغول بدو بدو بودم🤦🏻‍♀️ امیدوارم اولین تولدش برای جفتمون خاطره خوبی بشه♥️

بچه ها من یه سوال بپرسم ازتون جواب بدید لطفاً سوالم اینه که اگر شوهرتون تو گذشته عاشق یکی بوده باشه و بهش نرسیده باشه براتون مهمه یعنی اذیت نمیشید از این موضوع چجوری کنار میآید 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
میام میگم عزیزم ببخشید این چند روزه سرم شلوغ بود پنجشنبه هم جاتون خالی رفتیم عروسی یکی از فامیلاشون ...

سلام عزیزم انشالله که همه کارها با موفقیت و سربلندی باشه وتولدش بشه بهترین خاطره بعد از عروسیتون ،پایدار باشی عزیزم 

بچه ها من یه سوال بپرسم ازتون جواب بدید لطفاً سوالم اینه که اگر شوهرتون تو گذشته عاشق یکی بوده باشه ...

سلام

من فک کنم قبلا گفتم

شوهرم یکیو میخواسته،از شوهرم مطمئنم

ولی راستش خودم وقتی زنه رو میبینم یجوری میشم،اون چند سال زودتر از شوهر من ازدواج کرده

چون میدونم دلش پیش شوهرم بوده حتی بعد ازدواجش، یکم حساسم ولی نه زیاد

رفت و امدی نداریم،اگر میداشتیمم قطع میکردم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام من فک کنم قبلا گفتم شوهرم یکیو میخواسته،از شوهرم مطمئنم ولی راستش خودم وقتی زنه رو میبینم یج ...

شوهرتون بهش فکر میکنه یا ازش چیزی میگه ؟

نمی‌دونم چرا احساس میکنم اگه گذشته عشقی عمیق داشته باشه طرف خیلی برام سخت میشه ترجیح میدم که چند تا دوست دختر قبلا داشته باشه نه اینکه کشته مرده یه نفر هرچند که شاید اینم غلطه 

[QUOTE=331311397]سلام من فک کنم قبلا گفتم شوهرم یکیو میخواسته،از شوهرم مطمئنم ولی راستش خودم وقتی زنه رو میبینم یج ...[/QUOTE

چطوری خودتون رو کنترل کردید که حساس نشد یا اذیت نشید

سلام بچه ها خوبین ؟

من خیلی وقته وقت نکردم بیام سایت عذر میخوام ازهمگیتون

خیلی هم تگ و پاسخ پست داشتم انشالله سر فرصت میام میخونم و جواب میدم عذر میخوام ازتون 🙏

جمعه مراسم داشتم سرم خیلی شلوغ بود

دانشگاهمم که استادا پیغام فرستادن بگید بیاد وگرنه حذف میشه 

ذهنمم خیلی مشوشه ..‌‌‌.‌

فقط امییدوارم هر آدمی با عشق و نهایت دوست داشتن و دل خوش ازدواج کنه مث من بودن خیلیییییییییی سخته خیلی 

دلم گریههههههه میخواد😭😭😭😭

تو رو خدا برام دعا کنید بتونم با شرایط جدید کنار بیام 🙏🙏🙏🙏

2824
2823
2791
2779
2792