2821
2789
خانمای ناز نازی ۲۰ ام تولد امیرعلیه چیکار کنم😐 من همش فکر میکردم کلی وقت دارم الان فهمیدم وقتی هم ن ...

تو همینکه خودت رو سیاه و کبود نکنی موقع تولدش بهترین کادو رو دادی بهش...😶

ایشالا قسمت خودت عزززیزم😂🔪

انشالله 😍😂فقط خانم دکتر باید گرده افشانی کنم یا نه داروی جدید کشف شده که بشه خود به خود بارور شد؟😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانمای ناز نازی ۲۰ ام تولد امیرعلیه چیکار کنم😐 من همش فکر میکردم کلی وقت دارم الان فهمیدم وقتی هم ن ...

امیرعلی مثل من اسفنده😍

میبینم همش ازش تعریف میکردی یه جذابیتی رو حس میکردم اما دلیلشو نمیفهمیدم الان متوجه شدم واسه چی هست😎😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
همینو بگوووو اومده میگه من خنثی ام و غیب شده حالا اگه حسی داشت دیگه چی میشد😂😂♥️

خودش خنثی هست شاید آقاشون در حال انفجار باشه😂

هی دهن منو باز میکنین🤦‍♀️😂

یاسی چقدر میخوای هزینه کنی؟

من خودم عاشق ساعت و ادکلن هستم مردای اطرافمم دوست دارن اینا رو 

باید ببینی از چی خوشش میاد 

PS5هم خوبه اگه نداره بخر واسش 

میتونی کافه هماهنگ کنی کیک ببری بهشون بدی با بادکنک 

کادو هم چیزی ک دوست داره بگیر براش

ولنتاین سنگ تموم گذاشتن برات😉

فک کنم همسن من باشن منم اسفندیم😁

هیچ خبر سلامتی♥️ عروس با ابهت فردا میره خونه مادرشوهر😂 به من مه زنگ نزدن دیشب به امیرعلی زنگ زدن د ...

سلام عزیزم خیلی سنگین و باوقار باش مثل همیشه کار خاصی نمیخواد بکنی خود همیشگیت باش البته زیاد تر از قبل صمیمی نباش ولی خودتم نگیر گذشته ها گذشته سعی کن حال الانت خوب باش درحال زندگی کن وسعی کن از همه لحظات زندگی در کنا هسر وخانواده لذت ببری ،،برای تولد هم یه نقشه توپ بکش هماهنگ کن رستوران یا جایی که شوهرت دوست داره ببرش سور پرایزش کن  اگه ازاین لحاظ محدودیت داری با دوست خانوادگی هماهنگ کن وبراش تولد بگیر 

چند اسفند؟ چون منم یک جذاب اسفند ماهی ام😂😑

13اسفند گذشت😂

2824
2823
2791
2779
2792