2821
2789
سلام عزیزم نه درست که نشد ،،ممنون که انقدر مهربونی ،امتحان میکنم دوست عزیز    

سلام عزیزم این مشکلات از ساختار سایته... به نی نی یار پنج داخل خصوصی پیام بفرستید مشکلتونو بگید شاید بتونن برطرف کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا ایقد کامنت خوراه این پست؟؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
یاسی  چه خبر؟؟؟ عروس با اُبهت  بالاخره با امیر علی رفتی خونه مادرشوهر؟؟

هیچ خبر سلامتی♥️

عروس با ابهت فردا میره خونه مادرشوهر😂 به من مه زنگ نزدن دیشب به امیرعلی زنگ زدن دعوتمون کردن البته با منم حرف زدنا ولی خب دفعه های قبلی به خونه زنگ میزدن حالا ایناش مهم نیست من موندم فردا میرم چیکار کنم که بعدش مثل همیشه پشیمون نشم از رفتارم😂

وای اومدم ارایشگاه شونصد ساعته اینجام از بسسس شلوغه کلافه شدم چرا همه دم عیدی یادشون میفته باید به خودشون برسن😂 انگار بقیه روزای سال هیچکسو نمیبینن فقط ایام عید باید خوشگل باشن😑

بچه ها تپش کجاست چرا نمیاد👀 فکر کنم ما رو سیاه میکنه میگه من خنثی ام  یه لحظه وقت نداره از ب ...

همینو بگوووو اومده میگه من خنثی ام و غیب شده حالا اگه حسی داشت دیگه چی میشد😂😂♥️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز