2821
2789
عزیزدلمی نیلوفر جان 🥰🥰😘😘 بله دیگه معلومه واسه نیلوفر خانوم گل همه باید ترانه سرایی کنن 😍😍💞💞 ...

لطف دارین مهربونم😘🥰🥰

یدونم قری هست ؛ آی دختر صحراااا نیلوووفر😂💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو بگو دقیقا همینطور میشه😂😂 مثلا خودت میای میگی من عروسی کردم، سر خونه و زندگیمم 😁😁😍😍 عروس ...

واییییی 🤭 مهربون جون 😂

دیگه باید سرعت میگ‌ میگ داشته باشم که انقدر سریع همه چی اتفاق بیفته 🤭

فکر کنم تپش میدونه چی این در انتظارش واسه همین ناپدید شده 😂

راجع به داستان آشناییتون هم باید بگم خیلی جالب بود 😍

همیشه همین قدر خوشبخت باشین 🤗😘😍 

واییییی 🤭 مهربون جون 😂 دیگه باید سرعت میگ‌ میگ داشته باشم که انقدر سریع همه چی اتفاق بیفته 🤭 ...

وای مهربون جون نداره که😂😂💜قسمتت که باشه بیشتر از سرعت میگ میگ همه چی اوکی میشه😍😁😁

آره منم همین حسو دارم😂😂عروسمون خجالتیه😁😁

خیلی ممنونم از محبتت مهربونم😘😘💜💜💞💞

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

@مامان73 نمیتونم تگتون کنم خوش اومدین❤️

سلام عزیزم ممنونم🥰❤️

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

سلام خانمهای گل ، عزیزای دلم ،روزهاتون سرشاراز سلامتی وعشق ،بچه ها یه سیوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید من برای یه دوستی درخواست دوستی دادم حالا ایشون میگن من اصلا درخواست شمارو ندارم تو مخاطبام ومن هم هر چی درخواست دوستی میزنم براشون مینویسه که شما قبلاً برای این کاربر درخواست دوستی ارسال کردید وایشون هم می‌گه واسه من نمیاره شما رو حالا چکارکنم که در خواست دوستیم بره واسش

سلام خانمهای گل ، عزیزای دلم ،روزهاتون سرشاراز سلامتی وعشق ،بچه ها یه سیوال دارم خواهش میکنم راهنمای ...

سلام عزیزم روز شما هم بخیر ❤️❤️

خیلی وقتا اینطوری میشه سایت، به جای اینکه شما به ایشون درخواست بدید، ایشون به شما درخواست بدن و شما تایید کنید، در این صورت بازم همدیگه رو دارید، اگر این کار انجام دادید بازم نشد، باید یه زمان دیگه ای امتحان کنین.

سلام عزیزم روز شما هم بخیر ❤️❤️ خیلی وقتا اینطوری میشه سایت، به جای اینکه شما به ایشون درخواست بدید ...

ممنون از راهنماییت دوست  عزیزولی ایشون هم میزنه نمیاد والامیگه شما قبلاً در خواست دادید،باز هم امتحان میکنیم خانم خونه عزیز   

ممنون از راهنماییت دوست  عزیزولی ایشون هم میزنه نمیاد والامیگه شما قبلاً در خواست دادید،باز هم ...

فدای شما 💓💓

مشکلتون حل شد؟؟ امروز یادم اومد که واسه خودمم چند ماه پیش اینطور شده بود نتم رو خاموش، روشن که کردم درست شد. 

فدای شما 💓💓 مشکلتون حل شد؟؟ امروز یادم اومد که واسه خودمم چند ماه پیش اینطور شده بود نتم رو خاموش ...

سلام عزیزم نه درست که نشد ،،ممنون که انقدر مهربونی ،امتحان میکنم دوست عزیز  

بچه ها تپش کجاست چرا نمیاد👀

فکر کنم ما رو سیاه میکنه میگه من خنثی ام 

یه لحظه وقت نداره از بغل آقا دوماد بیاد بیرون 😂

پسر مردم رو اسیر گرفته ولش نمیکنه🤦‍♀️😂

تپش از سوال درباره قرص اورژانسی نیاد صلوات🤣🤣

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز