2821
2789
بخدا خیلی جاها حس میکردم کارما منو گرفته بخصوص وقتی اصرارای کمر شکن بابام  و همسر رو میدیدم 😐 ...

وای تپش🥲 همسرررر 

بهت نمیاد چرا😂 هنوز تو تصورم مجردی🤦🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نوردخت واقعا خیلی خوبه کع شوهرت میدونه اینجا کاربری داری خیلی جالب بود.. آخه فکر کنم اکثریت خانومای ...

منم کسی نمیدونه فقط داداشم خیییلی وقت پیش دید اینجا رو که البته خداروشکر نمیدونه میام حرف میزنم احتمالا یادش رفته. دوستمم همین  هفته پیش دید اومدم تو سایت که از اون روز گیر داده حامله ام و بهش نمیگم😐😂😂

چرا هعی یادآوری میکنی..🤦‍♀️🤕

ما از یادمون نمیره😂😂 اون شبی که رفتی تو حموم و درو قفل کردی انقد از دستت حرص خوردم صبحش کاربری ساختم برات 

انتظار داری فراموش کنیم😬

اون بیچاره که مظلوم دو عالم بود چقدر من ناراحت می شدم براش و ازش دفاع میکردم😂 

کجا مظلوم بود؟؟

حیف که میخواد دهنم بسته بمونه وگرنه اگه کارای این اخیرشو میگفتم میگفتی کاش اون وقتا بیشتر اذیتش میکردی😬

من فقط تا قبل عقد دستم باز بودو زورم میرسید بعد از عقد از هفت جهت دستامو بست دیگه..🙁

حالا هی از خواستگار بگید تا احساس خطر کنه همین ننه سایتم ازم بگیره😂😂😂خیالتون راحت ما زن و شوهر جف ...

عه دیگه نشد این کارما هی ما رو شوهر داد به تو هیچی نده؟ 

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی .قربونت🌹🌹 میدونی بدی ما متاسفانه چیه که فقط وقتی مشکل وسختی داری ...

سلام عزیزم بیشتر بیاین پیش ما♥️ 

اگه منظورتون منم که به خاطر نگران کردنتون همیشه عذرخواهی کردم و میکنم ، هر بارم که میام یکم از خوشیام و اتفاقای خوبم بگم یه موج منفی میاد سراغم برای همین کلا دارم سعی میکنم کمتر بیام هم از خوشیام هم از ناراحتیام کمتر بگم تا کسی ناراحت نشه🤦🏻‍♀️

البته من کلا تمام راه های ارتباطیم بسته ست😂 داخل اینستا که غریبه قبول نمیکنم ، تلگرام و واتساپمم که ...

نترس اونی که باید بیاد از پشت بوم خونتونم که شده میاد😂

منم که یادته همینجوری بودم یه جوری با بقیه رفتار میکردم انگار شوهر دارم بعد به بهونه روضه و اینا منو کشوندن تو دام😂😂

2824
2823
2791
2779
2792