2821
2789
سلام به همگی  خوبین بچه هاااا عیدتون مبارک ❤😘 یاسی جونم انشالله این چالشم ختم به خیر میشه ن ...

تپش 😍😍😍😍😍

قلب تپنده 💓💓💓💓💓

گلم خیلی خیلی خیلی خوش حال شدم 🥰🥰

احساس میکنم خواهر خودم عروس شده 😍🥺

امیدوارم یارت همونی باشه که با تموم وجود تو رو بفهمه و لایق اون قلب زیبات باشه 😍😍

هر روز عاشق تر بشی و بهترین و زیبا ترین لحظات و با هم تجربه کنید 🥺 خدا برای حفظتون کنه 🥰🥰

قرار بود که هر وقت عروس شدی جینگ و جینگه بخونیماااا 😂😂😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودتو اماده کن اگه بعدی تو باشی از لحظه دیدنش تا عقدتون کمتر یه ماه وقت داری🤣

البته من کلا تمام راه های ارتباطیم بسته ست😂 داخل اینستا که غریبه قبول نمیکنم ، تلگرام و واتساپمم که یه طوریه برای کسایی که غیر از مخاطبین م هستن باز نمیشه ، عکس پروفایل هم که فقط برا مخاطبین ه . ۲۴ ساعت هم که یا دانشگاهم یا خونه . 😂 خواستگار هم که هیشکی تا الان مورد قبول تمام اعضای خانواده و خاندان مادری نبوده . 😂فک کنم باید موهام و از تراس آویزون کنم تا شاهزاده م بیاد😂

@___niki___     نيكی عزیزدلم کجایی دختر خوب ؟؟💜🤍

[ لایق پرستش است ، کسی که در این بی مهری ها ؛ جانانه محبت میکند ... ] 

قشنگ داره شمارو توصیف میکنه 💛💛💛💛💛 

مهربون جونممممممممم 🥺🥺🥺

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

حال اون قلب پرمحبتتون چطوره ؟ 

سلام عشق خودم😍😍😘 نگم برات از دانشگاه یه ترم نگذشته همه منو میشناسن😂  نگم از سوتی هام🤣 ...

نگو میرا باور کن خیلی خوبه خیلی خوش میگذره خودت اگه یه ماه نری دلت تنگ میشه♥️ من که خیلی ناراحتم همینجوری ترمام میره بالاتر به خدا اگه دست خودم بود دلم میخواست دانشجو بمونم همیشه😂

2824
2823
2791
2779
2792