2821
2789
سلااااام بر خواهر شوهر نازنینم🤍✨ ولا امروز قرار بود یه کلاس داشته باشیم پر از پسر امروز رفتم  ...

معدل الف به چه دردت میخوره بابا برو دنبال اونایی که درسی رو افتادن با تو برداشتن ، اونا میشن ترم بالایی خیلی خوبه😁 یه موقع با همکلاسی دوست نشیااا من هرکیو دیدم با همکلاسی دوست شده پشیمون شده به جز یه مورد استثنا که از ترم اول دوست شدن تااااا هفته پیش ازدواج کردن😂

سلااااممممم به همه دوستان 🤍💜

امیدوارم حال دل همتون عالی باشه و ایام به کام 💙❄️

نبودنم باعث شد تا فرصت نشه با عزیزانی که تصمیم گرفتن دیگه نباشن ، خداحافظی کنم ... دلم براشون تنگ میشه 🥺 کاربر ۵۵۵۵۰ 🧡 و پریماه 🧚🏻‍♀️🌙

امیدوارم دوباره بشه باهاشون هم صحبت بشم 🤍💜 

میدونم همه تو این مدت و این روزا یه چالشی داشتیم ، فقط میخوام برای هممون بالاخره بگذره و همون جوری بشه که میخوایم 🥰🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوففففف همچین میگه گریه داماد رو در آوردی دوس دارم خفش کنم😏 سید ممد بیچاره جد و ابادش اومد جلو چشم ...

اون بیچاره که مظلوم دو عالم بود چقدر من ناراحت می شدم براش و ازش دفاع میکردم😂 

معلومه خوشگل موشگل کردی نشستی منتظر پسر حاجی🤦‍♀️ خواهشا تا برسه تکون نخور بلکه سالم به دستش برسی🤣 ...

نوردخت شانس اوردم امروز صبح اومدم خونه خودمون ، اومدم تو خیال خودم انتظار داشتم میام فوقش یه غذایی میپزم دیدم خونه کثیفه بعد تو یخچالم یه سری شیر و اینا داشتیم که فاسد شده بود منم که کلا تعطیلم خونه داری زیر صفررر🤦🏻‍♀️😂 خلاصه تا یکم پیش مشغول نظافت و تمیز کاری و آشپزی و اینا بودم ، وای اگه مونده بودم خونه مامانم اینا جلوی امیرعلی چقدر آبروم میرفت😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792