2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داداشم امروز بهم زنگ زد  گفت دیروز هیچ شور و اشتیاقی توی صورتت ندیدم متوجه بودم که خیلی گرفته ...

تپش چرا اینجوری حرف میزنی…ازدواجت که اجباری نبوده که خودت اصلا نخوای؟؟ شاید چون خیلی سریع عقد کردین اینجوری شدی ، خداروشکر داماد انقدر همه چی تمومه که مامان بابات راضی شدن و خودتم نه نگفتی دیگه😍

تحت فشااار بودم شدیدا  خواهرم مخالف بود شدید بابا و مامانم موافق شدید  خیلی خیلی روم اث ...

چقدر عجیب دلیل مخالفت خواهرت چی بوده اگه میتونی بگو

میدونی تو انقدر سریع اشنا شدی و عقد کردی اصلا فرصت نکردی بشناسیش به خودت زمان بده یکم

خب من الان حسودیم شد بهت بیا یکم از کارامو بدم مشغول بشی😂

یه چند هفته ای برگشته بودم به زندگی مجردی خیلی خوش به حالم بود😅😅 امروز اومدم خونه خودمون دیدم چقدر بیکاری خوب بود حیف قدرشو ندونستم🤦🏻‍♀️😂

یاسی فک کنم تو هم مثل منی وقتی از یه نفر دلخور باشیم نمیتونیم ظاهر رو درست کنیم ،قشنگ از قیافمون معل ...

اره دقیقا وقتی ناراحت باشم همه میفهمن بعدشم پشیمون شدم یکم گفتم کاش حداقل جلو بقیه یکم بهتر میبودم😕

نه عزیزم این وصله ها به من نمی‌چسبه عمرا وابدااااااا💪 وایی نوردوخت اون روز داشتیم از در د ...

از شنبه یه جزوه بگیر دستت برو تو دانشگاه هر پسری رد شد دستش پر بود برو بپر تو دلش شاید اینجوری نتیجه داد🌝😂

ولی اروم بپریا نزنی پسر مردمو ناکار کنی😂😂

چی بگم خب ؟ داماد خیلی احساسیه  قبل عقد کلی گریشو در اوردم  ولی من هنوز درگیر احساسات ن ...

اخی🥺♥️ چرا دامادا اینجوری شدن از عروسا احساساتی تر میشن😐

بگو ببینم اقا داماد هنوز رو حرفش هست یا نه؟ ببین درسته سریع شد ولی خیلی مهمه قبول کرده ها😅😂

2824
2823
2791
2779
2792