2821
2789

سلام سلام 

سلام به همگی😅🙆‍♀️

میبینم که خبرای جدید داریم...

رسپینا ممنون که تگ کردی😘

داشتم کامنت ها رو میخوندم کلی غافلگیر شدم باورم نمیشد🤭😅

تپش جون خیلی خیلی تبریک میگم بهت عزیزم😍

پیوندتان مبارک👩‍❤️‍👨 با ارزوی عشق روز افزون..

خدایی ببین دیگع چه میکنع این کارمااااا🤭🤣 یکی یکی داره گلاویزه طرفداری فردین میشه 😶😖🤣🤣🏃‍♀️🏃‍♀️

بچه هااا من داشتم کامنت ها رو میخوندم یه نکته عجیب اینکع جالب اینجاس تو همه موارد هم طوری میشه که خانواده و پدر مادر طرفدار خواستگار میشن و اصرار میکنن و زور و اجبار به ازدواج..😶

اینهمه شباهت اتفاقی نیستااااااااا😶😖این خود کارماست کارمااااا😶😖😂😅🤣🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرتون سر کلاس اسلامی تشریف داره ولی همچنان به نی نی سایت وصله...😜

سلام میرا جون🥰 خوبی؟ دانشگاه خوش میگذره؟

اینجا رو ول کن حواست بده به کلاس نگاه های اساتید و دانشجوها رو دریاب😆😃😍

وایییییییی تپش عقد کردی😶😶😶 الان داری میگی😐 تو دیگه زدی رو دست همه از سرعت عمل🤣🤣

تپش پیشکسوت و رتبه داره گروهه تو سرعت عمل 😶‍🌫️😆

درسته که بیخبر عقد کرد ولی نمیدونه ما تا تخلیه اطلاعاتیش نکنیم دست بردار نیستیم🤝😂

آشنایی به صورت سنتی مدت آشنایی یک ماهم نشد ولی به صورت فشرده توی مدت آشنایی هم من اصلا حال خوبی ند ...

تپش کامنتت رو خوندم باور کن حس و حالتو کاملا درک میکنم🥺 مخصوصا اینکع گفتی خنثی هستی..

تپش ازدواج های سنتی چون طول آشنایی کمی داره اکثرا همینطوره عزیزم باید به خودت و همسرت فرصت بدی...

تو این یه سال با وجود این ارتباط کمی که تو این سایت باهم داشتیم ولی کاملا مشخص و معلوم  بود  که یه دختر باهوش عاقل و منطقی هستی.. مطمینم بهترین تصمیم رو گرفتی با وجودهمه شرایط و سختی ها..

کافیه که به خودت و دوماد فرصت بدی برای شناختن بیشتره همدیگه اونوقت این حس تردید و دوگانگیت از بین میره و خیالت راحت میشه... تونستی شیش ماه تا یه سال رو  عقد باشین .. چون گفتی طول آشناییتون یه ماه بیشتر نبوده این دورانه عقد فرصتی میشه برای شناخت بیشترتون از همدیگه و کسب اعتماد و اطمینانه دوطرفه بعدش که میرین زیر یه سقف باعث میشه حرفای مشترک و شناخت بیشتری از هم داشته باشین بعلاوه اینکه این حس دوگانگی و تردید الانت هم از بین میره...

سلام به همگی  حکایت من حکایت اون بنده خدایی هست که از پشت بوم میفته تو کوچه مردم بالاسرش جمع م ...

سلام زمزمه جون خوبین؟🌸💮

اوضاع روبراهه؟زندگی با جناب سرهنگ چطوره؟ تونستین به حرفهای مشترکه بیشتر برسین؟😃🥰 

راستی آزمون ارشدتون چطور شد؟

چی بگم خب ؟ داماد خیلی احساسیه  قبل عقد کلی گریشو در اوردم  ولی من هنوز درگیر احساسات ن ...

واییییی تپش😃 براچی گریه داماد درآوردی؟؟ اینکارا اصلن بهت نمیخوره هااااا😅😂

راستی داماد آشناست؟ منظورم اینه فامیله؟ آشناییتونو تعریف کن چطور بود؟

شل چیه خواهر جان من سه کیلومتر آغوشمو باز کردم برا کارما نمیادکه..😑💔 فک کنم تنها کسی که قرار نیس ...

این کارما به تو کاری نداره

فقط طرفدارای فردین رو میفرسته پای سفره عقد

اونایی که به جانا اصرار میکردن بله رو بده😂

مثل یاسی و تپش و سلین و نوردخت و خانوم خونه و...🤐

فکر کنم دنیا هم طرف فردین بود،ایشالا عروس بعدی سلین یا دنیا باشه😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

آقا من نمیدونم چرا با یاسی جانا زیادی راحت بودم دیکه خودشونم شُل کردن تعریف میکردن😂 تپش بیا اینجا ...

تپش بوسش کردی؟! اول اون بوسی یا تو؟ 🙄👀

آیا لازمه نصیحتایی که به یاسی و جانا کردم به تو هم بکنم؟

تو عقد زود شل نکنیا و از این حرفا🤐😂

چی بگم خب ؟ داماد خیلی احساسیه  قبل عقد کلی گریشو در اوردم  ولی من هنوز درگیر احساسات ن ...

تپش نیمه شعبان عقد کردی؟؟؟؟؟!!!!😍😍😍

این دیگه وااااااقعا کارماس

کیا جریان نیمه شعبان پارسال جانا رو یادشونه؟ 😂😂

ععععع دیروز عقد کردی🤩🤩🤩 پس حسابی تازه عروسی عزیزم❤️ توام شدی جانا چرا تو این گروه همه اول یه دو ...

دقت کردی دامادامون اول دختر رو میپسندن و عاشق میشن؟!

فرصت عاشق شدن دو طرفه رو نمیدن خیلیم خودخواهن😂

یه سری ویژگی های مشترک دارن

تپش دامادمون سید نیس احیانا؟؟!