2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام به همگی  حکایت من حکایت اون بنده خدایی هست که از پشت بوم میفته تو کوچه مردم بالاسرش جمع م ...

سلام عزیزم دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاااد♥️ 

ببخشید من تگتون نکردم آداب تاپیک داری یادم رفته🤦🏻‍♀️😂

سلام یاسی جون خوبی عزیزم ❤️❤️ حس کردم از راهنمایی ما خوشت نمیاد گفتم کمتر پیام بدم  باورم نمی ...

سلام عزیزم نه باور کن اینجوری نیست ، شاید من اون روز بد نوشتم تو پیامم که همتون این فکرو کردین روزای خوبی نداشتم دیگه ببخشید😘♥️

سلام عزیزم  انشالله که خیره وهمه چیر همون طوری پیش میره که دلت میخواد ❤

وای تپش انقدر غافلگیر شدم یادم رفت تبریگ بگم🤦‍♀️

مبارک باشه عروس خانوم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خوشبخت بشی عزیزم😘😘😘🤩🤩🤩🤩

دوس داشتی تعریف کن

سلااااام رسپینا جان امیدوارم شلوغ بودن سرت خیر باشه❤️❤️ منم دارم به تولد یکسالگیم نزدیک میشم منم به ...

منم به خاطر جانا عضو شدم حالا خودش نیست هممون موندیم اینجا😂 تا جایی که یادمه گفت بعد ماه رمضان میگیرن نه؟

سلام عزیزم قربونت 😘 بخدا میگفتم نمیخوام ولی دیگه به زوووور عروسم کردن🥺  عقد کردم.....

باوررررررم نمیشه😐😐😐 

چرا هیچی نمیگی دختر عقد کردی🥺😭♥️ 

بیا اعتراف کن ببینم چند ماهه کارو تموم کردین تو دیگه دست منو از پشت بستی رکورد زدی فکر کنم😂😂🩵

دیروز رفتم خونه مامانبزرگم در یه کلام بخوام بگم فقط خودمو گرفتم دیگه کار خاصی نکردم😬 با مامانم رفتم مامانمم خیلی تحویلشون نگرفت مثلا مامانش میگفت بیا پیش من بشین من خودمو سرگرم حرف زدن با بغلیم میکردم که نرم کنارش یا خواهرشوهرم یکی دو بار خواست سر حرف‌ باز کنه من کوتاه جواب میدادم بعد میرفتم تو آشپزخونه حالا اونجام پر ادم بود من میشستم یه گوشه یعنی خیلی دارم کار میکنم😂😂 خواهرش میگفت اوضاع خونمون بهم ریخته منم شوهر و بچمو ول کردم اومدم ( شوهر و بچش تو این تعطیلی اومدن اینجا فکر کنم همه با هم برمیگردن ) دیگه خیلی طولانی شد باید برگردم ولی خب میترسم مامانمم تنها بذارم و ازین حرفا ، گفت داداشم داره کارای طلاقو میکنه دیگه تموم شه بره و خیلی تو این چند سال اذیت شد تقصیر خودش بودا ولی اشتباه مامان بابامم بود که از اول گذاشتن اینا ازدواج کنن همه میدونستن اینا بهم نمیخورن و ( اینا رو جلوی بقیه نگفتا تقریبا درگوشی حرف میزد😑)… ، منم هیچی نگفتم . مامانش بهم گفت شنیدم اومدین بیمارستان و خیلی ممنون زحمت کشیدی اون شبم تو مواظبم بودی واقعا دخترمونی و .. گفت تو بیمارستان که ندیدمت ولی کاش میومدی خونه میدیدمت تو هم تنهایی امیرعلی نیست چرا اصلا نمیای پیش ما بمونی بیا خونه ما بمون وقتی امیرعلی نیستش مامانت اینا که میرن سر کار خب من تو خونه ام تنها نیستی دیگه . منم گفتم ایشالا هروقت اومد باهم میایم بهتون سر میزنیم اهان اخرشم که داشتن میرفتن گفتن امشب بچه ها میان خونمون دور همیم تو هم باید حتما بیای منم گفتم ما از قبل قرار گذاشتیم با داییم و اینا بریم خونه اون مامانبزرگم دیگه نمیتونم بیام 

نه به اون رفتارشون نه به این حرفاشون کدومو باور کنم من🤦🏻‍♀️

دیروز رفتم خونه مامانبزرگم در یه کلام بخوام بگم فقط خودمو گرفتم دیگه کار خاصی نکردم😬 با مامانم رفتم ...

0

یاسی جان به نظر من بهترین رفتارو  کردی دمت گرم👍

بد نبود بدونن توام یه رگ تلخ داری 

زیادی مهربون بودن و ساکت بودن همه جا کارساز نیس 

دیگه فهمیدن این آروم بودنت نشونه شخصیت خوبته نه سادگیت

سلام عزیزم قربونت 😘 بخدا میگفتم نمیخوام ولی دیگه به زوووور عروسم کردن🥺  عقد کردم.....

سلام تپش مهربون

همه ی حالش به این بود که ما هم در راه آشنایی باهات باشیم😅 

مثل اینکه کارما خیلی داره قوی تر میشه

هر کدوم از دخترا که گیر کارما میفتن رفته رفته ازدواجشون سریع تر میشه

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم😍😍😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه هاااا مرررسی از تبریکاتتون 🥺❤

میرای عزیزم مرسی گل انشالله هر وقت دلت خواست قسمت خودت با کسی که دوسش داری 😘🥰

نوردخت جاااان مرسی گل انشالله خودتم خوشبخت ترین باشی عزیزم 😘🥰

ماریاناز قشنگ مرسی گل انشالله خوشبخت ترین باشین توی زندگیاتون😘🥰

یاس گل مهربون مررسی گل خوشبخت ترین باشی عزیزم انشالله این چالش هم به نحو احسن برات حل میشه😘🥰

ببخشید تک تک جواب ندادم 

سعی میکنم تو پیام بعدی یه دید کلی بهتون بدم😂

آشنایی به صورت سنتی

مدت آشنایی یک ماهم نشد ولی به صورت فشرده

توی مدت آشنایی هم من اصلا حال خوبی نداشتم که بخوام به اشتراک بذارم

دلم رضا نبود از طرفی هم همش میترسیدم که اگه بهش بگم نه شاید دیگه همچین ادمی تو مسیرم قرار نگیره که این قدر شبیهم باشه روحیاتش و اینقدر دوسم داشته باشه 

در آخر خودمو سپردم به تقدیر و قسمت خدا و خانواده

دلمم سپردم به زمان تا حل کنه برام 

در واقع قسمت و تقدیر منو رسوند به اینجا

دیگه همین دیگه

الانم حسمو بخوام براتون بگم در یک کلمه "خنثی"

دعا کنید برام خوب بشم ....