2789

سلام یاس عزیز م چندبار واست پست گذاشتم وگفتم که این قهرودوری رو کشش نده بشین با شوهرت حرف بزن از دل خوریات بگو وحرفاشو بشنو مردا یه مدت پیگیر میشن اگه عکس العمل خوبی نبینن بیخیال میشن یا بقول معروف میزنن به سیم اخر اینایی که میگم نه اینکه خودتو دست کم بگیری وبله قربان گو باشی نه،میگم وقتی پیگیر هست صحبت کنه از مامان وخانوادت بخواه هر چه زودتر بزارن بیاد صحبت کنید هی این مشکل رو کشش ندین چون ممکنه به قیمت از دست رفتن زندگیت تموم بشه خدایی نکرده در ضمن از داداشت بخواه که نزاره حرمتها شکسته بشه اخه نیتت طلاق که نیست پس بالاخره شما ها همه باهم چشم تو چشم میشین بخصوص خانوادت حرمتها اگه از بین بره جاشو کینه پر میکنه وتو طول زندگی سختیش واسه تو میمونه عزیزم پستهای دوستان رو بخون وعقلانیترینشون رو انجام بده 

سلام بچه ها خیلی خوب نیستم😭میام براتون تعریف میکنم همینو بگم امروز با داداشم رفتم دانشگاه برای انتخ ...

بین یاس احوال مادرشو بپرس عزیزم این شعوره تورو میرسونه ادم از یک دقیقه بعد خودش خبر نداره نمیدونه چی پیش میاد ممکنه اتفاقی بیفته وخدایی نکرده یه عمر پشیمونی بمونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاس خبرمادرشوهرت رو نگیر بزار بدونه کارش اشتباه بوده که خواسته تورو دور کنه مگه بچه ی بری اتاق 

بزار از الان حساب کار دستشون بیاد بفهمن تو رو نمیتونن ‌گول بزنن خوبه بزار خانوادت پشتت باشن 

یاسی خوندم چیزایی که نوشته بودی رو 

راستش ناراحت شدم 

از اول تو ذهنم بود که بهت بگم نزار داداشت از چیزی اطلاع پیدا کنه 

چون وابستگی و دوست داشتنی که بینتون بود احتمال میدادم راحت از کنار قضیه رد نشه 

الانم نظرم اینه به خانواده بگو زودتر پا پیش بزارن و از واقعیت زودتر اطلاع پیدا کنید

چون اینکه الکی ماجرا کش پیدا کنه 

به نفع هیچ کدومتون نیست

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
ممنونم از احوالپرسیتون💖😘  خوبم  محمدم خوبه  عروسی هم  تو سال جدید دیگه   ...

زنده باشی عزیزدلم 💖💖

خدا رو شکر که خوبین🤲🤲

به سلامتی جانا گلی، الهی که سفیدبخت بشی دختر قشنگ 🤲🤲😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دشمنت شرمنده قربونت برم😘  امیدم به خداست 🙏  هم خیلی براش زحمت کشیدیم و هم دشمن شاد میش ...

عزیزدلمی 🤗🤗

خدا بزرگه عزیزم، خدا نکنه دشمن شاد بشین، به مو میرسه اما پاره نمیشه قربونت بشم، الهی که به زودی زود مشکلتون حل بشه و خیالت آسوده بشه، درکت میکنم که چه حالی داری الآن🤗🤗

جفت خونمون یه مسجد، داشت اذان پخش می‌شد صداش که شنیدم ناخودآگاه شما و یاس گل اومدین تو ذهنم، دعا کردم که مشکلت زودی حل بشه و یاس گلم الآن آشتی کرده باشن و تو خونه اش کنار شوهرش با‌شه 🤲🤲

عزیزدلمی 🤗🤗 خدا بزرگه عزیزم، خدا نکنه دشمن شاد بشین، به مو میرسه اما پاره نمیشه قربونت بشم، الهی ...

عزیزممم 😭😭😭 

اشکام در اومد به خاطر مهربونیت 🥺 

امیدم به خداست فقط ، با خودم میگم ممکن نیست خدا بزاره این اتفاق برام بیوفته🥺🙏 

ان شاالله مشکل یاسی هم حل شده 🙏 

قربون دل مهربونت بشم 😘😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

یاس گل عزیزدلم بیا یه خبری از خودتون بده💜

یاس گل هم به داداشت و هم امیرعلی وقتی اوضاع خوب شد بگو هر چیزی هم که بین شما زن و شوهر یا خواهر و برادر پیش میاد احتراما باید حفظ بشه چون قرار بازم چشم تو چشم بشین. طبیعیه که بحثشون بشه چون هر دو تو رو دوست دارن و هر دو طرف مقابل رو رقیب میدونه، نگران نباش قربونت بشم امیدوارم این اولین و آخرین دلخوری باشه و دیگه هیچوقت همچین چیزی تکرار نشه. 

امیدوارم الآن سر خونه و زندگیت باشی عزیزم، خیلی سخته دوری ولی بعضی وقتا چاره ای نیست 💔

عزیزممم 😭😭😭  اشکام در اومد به خاطر مهربونیت 🥺  امیدم به خداست فقط ، با خودم میگم ممک ...

فدای اشکات بشم من، بیا بغلم عزیزم 🤗🤗🥺🥺

خدا بزرگه ، هوای بنده هاش رو داره همیشه.

این ماه ، ماه عزیزیه، نذر کن، دعا کن، دلم روشنه که مشکلتون حل میشه، الهی که به حق امام حسین که امشب شب ولادتشون هست تا آخر ماه شعبان خبر خوشحالی بهتون برسه ،بیای بهمون بگی و ما هم خوشحال بشیم.

الان از بیمارستان برگشتم با مامانم رفتیم اونجا ولی خب خودشو که ندیدیم فقط خواهرشوهرمو دیدیم که تازه اون تو بغل من گریه میکرد من دلداریش میدادم امیرعلی رم ندیدم فکر کنم شب میره بیمارستان شایدم مرخصش کنن نمیدونم