2789
اخه گفتنشم راحت نیست . ادم تو اون شرایط نمیدونه باید چیکار کنه . این خانومه میگفت من چند شب بود خواب ...

یاسی میدونم گفتنش راحت نیست 

اما یه وقتایی یه زن رو میشه از خواب غفلت بیدار کرد

زمانیکه زنه باز زیباهست و سنش کمه میتونه بره تو یه کاری مشغول بشه یا دوباره بخواد ازدواج کنه 

یا اینا به کنار از یه آدمیکه بهش نارو زده دور بشه

چند وقت پیش تو همین تاپیک به کاربر دنیا بود فکر کنم گفتم 

یه پسره همشهری ماست وضع مالی و ظاهرش عالیه 

یاسی بالای دو سال پیگیر بود اما من بهش محل ندادم 

چون کلا اهل رابطه نبودم و بیشترم بخاطر شروین...

بعد چند وقت پیش اتفاقی فهمیدم نامزد داره 

و تو اینستا چجوری قربون صدقه دختره میره و لاو میترکونه 

خارج ببرش و.....

کاششش میتونستم به دختره بگم با کی طرفه

دختره همه چی تمومه یعنی من مثل اون انگشت شمار دیدم!

اینقدر برام غیر باوری بود گفتم برای اولین و آخرین بار بزار ببینم باز رفتارش با من همونطوره 

دیدم بلهههه🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلین جونم خودم که تا حالا نخوندم ولی امیرعلی بعضی شبا میخونه اما چله اینا نمیگیره درباره اون موضوعم ...

فدات بشم عزیز دلم❤

چقدر عالی ،قبول باشه نمازش

اشکالی نداره راستش من خیلی رو این موارد حساسم 

و تا قشنگ همه جوانب رو نسنجم همش شک دارم🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک کنم اون تایمی که نمیشه خوند حساب نیس و به غیر از اون شبا بقیه شو ۴۰ شب پشت هم باید بخونی 

من خودم تصمیم گرفتم بخونم بعد اون تایم ادامه ۴۰ روز رو 

اره دیگه درستشم همینه   قبول باشه عزیزم  برای منم دعا کن ❤

چشم عزیزم اسمت تپش هست؟

بیا خصوصی بگو

سلام دوستان من واسه عزیزترین دوستم یه مشکلی پیش اومده  میشه با دلای پاکتون دعا کنین مشکلش حل ...

انشالله که بزودی حل بشه❤

وای تصورشم سخته😬 انشالله تو ام این ماه دیگه مرتب بشی خیالت راحت بشه

امروز صبح زوود قبل اینکه بیایم شدم🥲البته دروغ نگم خیلی خوشحال شدم که دوباره لازم نیست برم دکتر🤦🏻‍♀️