2789
سفر به سلامت عزیزم ،هرجور خودت دوست داری میتونی هر وقت خواستی بگی من خودم یکی که خسته نمیشم از اینکه ...

مرسی عزیز دلم🥰خودمم خسته نمیشم راستش😂بیشتر میام و میگم😘

چی میگی بهش مگه؟؟؟ چه با حال راننده شخصی داری برا خودت

سلام عزیزم❣️ 

وای نه اصلا باحال نیس🤕به خدا حس میکنم از دید راننده من یه دختر بچه کله شقم که انقد همه رو دور زدم و پیچوندم دیگه مجبور شدن برام نگهبان بگیرن به خدااا همین فکرو میکنه😑😂 

اصلا به من کاری نداره با من حرف نمیزنه مگر نیاز بشه🤣 

مثال بزنم ، یه روز بهش گفتم اقای فلانی ماشین خیلی کثیف شده اگه میشه منو رسوندین ببرین کارواش ، منو گذاشت دم دانشگاه بعد که اومد دنبالم دیدم نبرده کارواش نشستم تو ماشین گفت دیدم هواشناسی زده تا اخر هفته بارون میاد نبردم( حالا اینم داشته باشین کلا بارونی نبود هوا و تا اخر هفته هم نیومد🦦) منم رفتم خونه شب از گوشی امیرعلی پیام دادم ماشین رو ببره کارواش….صبح که در خونه رو باز کردم دیدم ماشین از شدت تمیزی داره برررق میرنه🤣 دلم میخواست سرشو بکنم کلی از این رفتارا داره رو مخه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتی چی کار کلک  یاس گل اینقده دلتنگت بودم میترسم ذوق مرگ بشم از این که پیدات کردم

عزیزم منم دیدم اومدین ذوق مرررگ شدم🙈❣️😍 اخه یادمه خیلی وقت پیش تو تاپیک حقایق نجوم تگ کردیم نیومدین یا تگ نشدین یادم نیست خلاصه که خوش اومدین😘

سلام عزیزم❣️  وای نه اصلا باحال نیس🤕به خدا حس میکنم از دید راننده من یه دختر بچه کله شقم که ا ...

وای چقدر باحاله مرده😂

ببین باور کن اینقدر که سفارش کرده امیرعلی اینجوری حواسش به تو هستش😐😂

منم دوره دبیرستان راننده شخصی داشتم واسه کلاس و مدرسه و...

بعد فکر کن من یه روز گفتم آقای فلانی امروز من تنها میرم با دوستم شما برید 

خلاصه منو دوستم کلی چرخیدیم تو شهر و ساندویچ خوردیم و....

بعد ۳ ،۴ساعت دیدم جلوی در پاساژ منتظرههههه

وای منو داری😐😐😐

گفت چون مادرتون سفارش کرده بود مسئولیت داشتین صبر کردم بچرخین اومدم دنبالتون

کل اون ساعتا مثل اردک دنبال منو دوستم بوده🤦‍♀️🤦‍♀️

کلی از این خاطره ها دارم باهاش😐🤕

بعد فکر کن ما یه اخلاقی داشتیم که کلاسمون تموم میشد مینشستیم حرف میزدیم چون مدیر نمیزاشت جلوی در باشیم 

بعد این آقا نه بوقی میزد نه دروازه رو باز میکرد که من ببینم اومده 

شونصد ساعت بیرون نمی اومدم منتظر میموند😐🤕

لعنتییی خیلی باحال بود😂

زنگ میزد خونه به مامانم خانوم دخترتون دیر کرده بعدددد مادرم زنگ میزد به مدرسه من از کلاس میومدم 🤐

عوص اینکه خودش میتونست بیاد بگه 

حالا فکر نکن کلاس خیلی دور بودا 

اگه در دروازه را میکوبید یا یه رخ نشون میداد میدیدمش

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام عزیزم خوبی ؟؟  من که در حال جبران بی خوابی های شب امتحانم 😂

خوبم خودت خوبی؟ 

خوشبحالت🤕 من برگردم به خودم قول دادم فقط بخوابم جبران کم خوابی شبای امتحان و سفر😂 یعنی اومدم اینجا استراحت کنم ولی همش در حال رفت و اومد و این ور اون ورم بدتر خسته میشم😑😂

نگو که پیش زنعموت هم رفتی 

نه هرکاری کردم نتونستم خودمو راضی کنم برم پیش زن عمو😖

خدایی کسی هست بره پیش زن عموش برا اینکارا؟😂

اما خب فکر کنم زن پسرعموهام میرن پیش همین زن عموم نمیدونم من که خجالت میکشم🤦🏻‍♀️

البته مورد دیدم رفته پیش پدرشوهرش( پدرشوهرش دکتر زنان بودن قبلا الان فوت کردن) رفته پیش اون زایمان کرده دیگه خیلی عجیب بوده نه؟

وای چقدر باحاله مرده😂 ببین باور کن اینقدر که سفارش کرده امیرعلی اینجوری حواسش به تو هستش😐😂 منم ...

راننده تو صبر ایوب داشته چقدررر بنده خدارو اذیت میکردی🤣

چقد ساکت و مظلوم بوده😂برو یه حلالیت ازش بطلب😅

ولی بازم اینجوری باهات لجبازی نمیکرده این راننده قشنگ منو حرص میده یعنی لج منو درمیاره😮‍💨ولی من دلم نمیاد اذیتش کنم مثلا میگم ساعت ۷ بیاد خودم پنج دقیقه به هفت اماده ام دلم نمیخواد معطل من بشه ولی کاش اونم فکر نکنه یه دختر ۱۶ ساله خلاف کارم🤦🏻‍♀️😂